Kingston marka ramler sıkıntı mı çıkarıyor? Güldürdünüz sağ olun.
Şu anda kendi sistemimde HyperX Fury 3200 CL16 ramleri kullanmaktayım. İçinden en iyi çiplerden biri olan Hynix DJr çıktı ve 3600MHZ CL16 o.c'lu bir şekilde kullanıyorum bir sorununu dahi görmedim. Neye dayanarak Kingston marka her zaman sorun çıkarıyor dedin anlamadım. Ayrıca önerilen bu ram ile ram o.c rekoru kırıldı haberiniz olsun.
http://www.bellek.gen.tr/hyperx-bellekler-7156-mhz-ile-ddr4-hiz-asirtma-dunya-rekorunu-kirdi/ buyur sana kanıt.
Şu anda bulunan en iyi b450 çipsete sahip anakartlar "B450 Tuf Pro S, B450m Pro4, B450 Tomahawk MAX" gibi kartlar ile 5800X rahatlıkla kullanılabiliyorlar bu anakart ile rahatlıkla kullanılır siz merak etmeyin. Ayrıca bu küçümsediğin anakart O.C yapılmış 3950X yani tam anlamı ile anakartı yiyip bitirebilecek bir işlemci ile bile 76 derece sıcaklık sunuyor ki bu 76 derece low airflow'da sağlanan değer. High airflow'a olunca sıcaklıkları düşer. En iyi B450 anakartlar 5800X kaldırabilirken orta-üst segment bir b550 nasıl 5900x kaldıramasın.
O dediğin MSI Core Liquid 360R soğutucu var ya 240mm soğutucular ile yarışıyor hatta ve hatta SE-207 kule soğutucu ile aynı performansı sağlamakta.
al bak SE-207 93 derece sıcaklık verirken biraz ileri sardırırsan 360R 93 derece değer göstermekte. Böyle bir soğutucu nasıl iyi olabilir?
Ayrıca ilk kez duyduğun o PNY ssd almak istediğin sn750'den çok daha iyi bir ürün.
Diğer parçaların kalitesinden kısmıyoruz burada kaliteli parçalar ile en optimum sistemi sunuyoruz. Asıl sen sunduğun sistem kaliteden kısılmış bir sistem.
Ne istiyorsan onu al en optimum en iyi sistem bu ister al ister alma.
3950X'in 5900X'ten daha güçlü olduğunu düşünürsek ve burada all core o.c yapılmış olduğunu ele alırsak eğer bu anakart 5900X'i havada suda kaldırır.