Neler Yeni

Hangi İSS hizmetini almalıyım

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Arkadaşlar tüm hepsinde altyapı sorguladım fiber 100 megabit destekliyor. Ben bu durumda netspeed, milenicom, turknet, comnet vs hangisini seçeceğimizi nasıl anlarım?

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Ömer
Netspeed ve Turknet'i hatrı sayılır süre kullanmış bir tüketici olarak Turknet öneririm. Comnet hakkında da iyi şeyler duydum ama deneme fırsatım olmadı.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Türknet tavsiyemdir.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Arkadaşlar tüm hepsinde altyapı sorguladım fiber 100 megabit destekliyor. Ben bu durumda netspeed, milenicom, turknet, comnet vs hangisini seçeceğimizi nasıl anlarım?

Hocam NetSpeed kullaniyorum ve öneririm.
Sabit hiz ve dusuk ping aliyorum.
Turknete 140tl verilmez bana gore.

Taahhut yok. Hem en uygun iss hem musteri hizmetleri bilgili hemde internet hizmetleri kaliteli.
Fiber paketi 98tl ye bulunuyor eger davet kodu kullanirsaniz 12 ayligina 93tl ye kullanirsiniz. Davet kodunu en altta paylastim.

Simdi gelelim ping konusuna:

NetSpeed Turk telekom yurt disi cikislarini kullandigi icin rakipleri TurkNet ve Millenicomdan yurt disi kaynakli oyunlarda daha dusuk ping alirsiniz. Dusuk alma nedeniniz Millenicom SuperOnline cikislarini kullanmasi ve TurkNet'in kendi cikislarini kullanmasindan dolayi. En kaliteli cikis Turk Telekom cikisi. En kalitesizi ise SuperOnline cikisi.

Yurt icine gelecek olursak NetSpeed ve TurkNet Turk Telekom cikislarini kullandigi icin hemen hemen ayni pingi alirsiniz ama millenicom SuperOnline cikisi kullandigi icin yine NetSpeed ve TurkNetten fazla ping alirsiniz.

Ben NetSpeed 69 mbps kullaniyorum ve 66-67 download 7.6 upload stabil sekilde aliyorum.

Eger bahsettigim indirimden yararlanmak isterseniz basvururken LRS7H5 kodunu kullanmaniz yeterlidir. 😊

NetSpeed hakkinda sorun varsa cevaplayabilirim.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar açıkçası şimdi türknet harici hepsinin 100lük fiber internet paketi 100 tl. Kafamda netspeed ve milenicom var ancak ben şunu sormak istiyorum. Bunların fiyatları aynı, ama bir tanesini seçsem bunu neye göre yapmalıyım. Farkları nedir? Herhangi bir test yapmam gerekiyor mu ping süreleri vs için.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ping önemliyse ve İstanbul dışındaysan Turknet önermem. Pop nokta yönlendirmeleri iyi bir seviyede değil.
Comnet'ten uzak dur, adını bile anma.
Yurtdışı ve içi çıkışlar dahil neredeyse TT ile aynı yapıyı kullanıyor ve bu değerler iyi bir seviyede, bu yüzden Netspeed önerebilirim.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Arkadaşlar açıkçası şimdi türknet harici hepsinin 100lük fiber internet paketi 100 TL. Kafamda netspeed ve milenicom var ancak ben şunu sormak istiyorum. Bunların fiyatları aynı, ama bir tanesini seçsem bunu neye göre yapmalıyım. Farkları nedir? Herhangi bir test yapmam gerekiyor mu ping süreleri vs için.
Yukarda anlattim.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ping önemliyse ve İstanbul dışındaysan Turknet önermem. Pop nokta yönlendirmeleri iyi bir seviyede değil.
Comnet'ten uzak dur, adını bile anma.
Yurtdışı ve içi çıkışlar dahil neredeyse TT ile aynı yapıyı kullanıyor ve bu değerler iyi bir seviyede, bu yüzden Netspeed önerebilirim.

Ping önemli, internetin kopmaması vs gibi durumlarda önemli. Bursada yaşıyorum, milenicomla iletişime geçtim superonline altyapısı kullanıp kullanmıyorlar mı diye, cevap olarak türk telekom altyapısı kullandıklarını söylediler. O yüzden turknet, milenicom, netspeed, comnet arasından hangisini neye göre seçmeliyim diye düşünüp size sormak istedim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ping önemli, internetin kopmaması vs gibi durumlarda önemli. Bursada yaşıyorum, milenicomla iletişime geçtim superonline altyapısı kullanıp kullanmıyorlar mı diye, cevap olarak türk telekom altyapısı kullandıklarını söylediler. O yüzden turknet, milenicom, netspeed, comnet arasından hangisini neye göre seçmeliyim diye düşünüp size sormak istedim.
Eğer alacağın hızlar aynıysa müşteri memnuniyeti önemli olan faktör. Turknet düzeltti mi kendisini geçen zamanda bilmiyorum ama Millenicom kullanıyorum uzun zamandır. Anında çözüm sunuyorlar sorun yaşadığımda. Hızlıca görüşecek birilerini bulabiliyorsunuz.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Eğer alacağın hızlar aynıysa müşteri memnuniyeti önemli olan faktör. Turknet düzeltti mi kendisini geçen zamanda bilmiyorum ama Millenicom kullanıyorum uzun zamandır. Anında çözüm sunuyorlar sorun yaşadığımda. Hızlıca görüşecek birilerini bulabiliyorsunuz.
Aynı hatta altyapılar da aynı. O yüzden yukarıda ApRâ adlı kullanıcının yaptığı yorumda bulunan turknet vs turk telekom testi gibi bir test nasıl yapabilirim acaba

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@playersk Kullanan kullanıcı bulup test yaptıracaksınız bölgenizde. Fiber yapıda kolay kolay kopma vs. yaşamazsınız firma kaynaklı bir bakım vs. olmazsa.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
testi nasıl yapabilirim?

Top Bottom