Neler Yeni

Hangi İSS'ye geçmeliyim

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Herkese merhaba. 24 mbps Türk telekom kullanıyorum. Taahhüt bitmek üzere ve yeni paketler biraz pahalı geldi açıkçası. Başka iss'ye geçmeyi düşünüyorum. Türk telekomda hiç kesinti veya ping problemi yaşamadım. Acaba başka iss'ye geçince sıkıntı yaşar mıyım bilemedim. Şuanda kullandığım internet hızı şu şekilde :
1661677450484.png

Diğer firmalara baktığımda gözüme çarpanlar da bunlar :

türknet.png
milleni.png
netspeed.png

Sizce hangisine geçmeliyim hangisi en sorunsuzdur? Cevap veren herkese teşekkürler şimdiden

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Millenicom geçebilirsin şahsen kullanicisi olarak sadece modem konusunda sorun yaşadım geri kalan her şey güzel ancak müşteri hizmetleri tarafi turknet le ayni oto bota aktariyor seni ve hani 1 saatte sorunlarin çözülüyor detayli bilgi için bana dm den yazabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom geçebilirsin şahsen kullanicisi olarak sadece modem konusunda sorun yaşadım geri kalan her şey güzel ancak müşteri hizmetleri tarafi turknet le ayni oto bota aktariyor seni ve hani 1 saatte sorunlarin çözülüyor detayli bilgi için bana dm den yazabilirsin
Her türlü soruna yardımcı olabilirim

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Herkese merhaba. 24 mbps Türk telekom kullanıyorum. Taahhüt bitmek üzere ve yeni paketler biraz pahalı geldi açıkçası. Başka iss'ye geçmeyi düşünüyorum. Türk telekomda hiç kesinti veya ping problemi yaşamadım. Acaba başka iss'ye geçince sıkıntı yaşar mıyım bilemedim. Şuanda kullandığım internet hızı şu şekilde :
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sizce hangisine geçmeliyim hangisi en sorunsuzdur? Cevap veren herkese teşekkürler şimdiden
Herşeyin nerdeyse benle tıpatıp aynı bendre 81Mbps demişti ben millenicoma geçtim yaklaşık 1-2hafta oldu gayet memnunum TT'yi 24Mbpsden 50 ye yükseltmiştik 150TLye falan neredeyse hiçbir şey değişmedi 24den 30 zor oluyordu TV izlerken donuyodu Türk Telekomdan sadece ping açısından azcık kötü Valorant TR'de 6 ping, Frankurtta 44 alırken Millenicomdan TRdd 9 Frankfurtta 49 almıştım yani bence Millenicom

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Şahsen söyle bir durumda var btk sistemi üzerinde direkt şikayet edebilcegin firmalar olmasi şahsen çok önemli çünkü bir sorun çıkıp ilgilenmediklerinde devlet işin içine giriyor ve ceza yememek için hemen ilgileniyolar :)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

TürkNete Kuzenlerim geçti 3 güne Bağlandı ilk basta int kopup geri geliyormus oda 1 güne düzeldi 5 ms diyordu ping vs sorun yok ama Fiyatı 170tl biraz pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Tabikide netspeed
buradan inceleyebilirsin konularımı
beğenirsen beğenmeyi unutma

Son düzenleme:

rota1

80+
Millenicom kullanıyorum öneririm tabii ki.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Türknet kullanıyorum VDSL 1 seneyi geçti problem yaşamadım yavaşlama vs. gibi. Kodun yoksa verebilirim 1 ay indirim için

Top Bottom