şuan 15 mbps fibere 90 TL para ödüyorum hocam neyi aynı fiyat
Vermiyor.hocam internetten araştırdığım kadarıyla turknet, superonline altyapısı üzerinden hizmet vermiyor sanırım
hocam attığınız linkteki fiyat 115 tl benim bütçem 80-95 tl arası + TT kısmında boş port yok zaten.Port açtırma v.b o kadar bekleyemem.Millenicom geçmeyi düşünüyorum yinede teşekkürlerFiber İnternet, Fiber Kampanyaları - Turkcell Superonline
Turkcell Superonline Fiber İnternet'e hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!www.superonline.net
TT Altyapısından pek iyi bir hizmet alacağınızı sanmıyorum. Maksimum 36Mbps destekli bir altyapıda boşu boşuna hat değerleriyle uğraşmazdım. Fiber varken kim DSL tercih eder. Daha F/P bir pakete geçersiniz olay çözülür.
Vermiyor.
Netspeedle nerdeyse aylık 20 tl fark var. Altyapı belli. Bütün iss ler ttelekomun altyapısı üzerinden hizmet veriyor. Bu durumda en ucuzunu seçmek en mantıklısı.Bence millenicom al sıkıntı yaşayan çok az
Size iyi istemişler 16 mbps VDSL 95 ödüyoruz, 25 yapmak için 120 TL istedilerteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 15 mbps fibere 90 TL para ödüyorum hocam 2 gün önce aradılar 20 mbps fiber internet 95 TL para istiyorlar