Neler Yeni

Hangi klavye alınmalı ?

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Arkadaşlar 300₺ bütçem var güzel klavye arıyorum. Saber rgb alacaktım fakat sorun yaşayanlar varmış sonra membran olarak Hyperx Alloy Core RGB gördüm ve baya beğendim. Öğrenmek istediğim mekanik ve membran arasında ne gibi farklar var ?
Bütçe esneyebilir.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Mekanik tuşlar daha hızlı tepki veriyor ve daha geç bozuluyor diye biliyorum(Genel olarak)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Membran daha sessiz olur, mekaniğin ömrü daha fazla ve gecikmesi az. Apex 3 kullanıyorum, membran var, açıkçası o "gecikme" hissettirmiyor bence.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Membran daha sessiz olur, mekaniğin ömrü daha fazla ve gecikmesi az. Apex 3 kullanıyorum, membran var, açıkçası o "gecikme" hissettirmiyor bence.
gecikmeyi zaten sen anlamazsın ama bir e sporcu için mekanik önemli ayrıca membran tuşlarda dibe kadar ittirmen lazım bu yüzden ben yazı yazarken bazı tuşlara bastım sanıyorum ama basmamış oluyorum

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
gecikmeyi zaten sen anlamazsın ama bir e sporcu için mekanik önemli ayrıca membran tuşlarda dibe kadar ittirmen lazım bu yüzden ben yazı yazarken bazı tuşlara bastım sanıyorum ama basmamış oluyorum
Doğru dedin ancak MOBA oyunları dışında eğer ping, frametime, monitör, mouse iyiyse klavye en son etmen. Normal bir kullanıcı fark edemez.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar 300₺ bütçem var güzel klavye arıyorum. Saber RGB alacaktım fakat sorun yaşayanlar varmış sonra membran olarak Hyperx Alloy Core RGB gördüm ve baya beğendim. Öğrenmek istediğim mekanik ve membran arasında ne gibi farklar var ?
Bütçe esneyebilir.
Uzun ömürlü daha hoş bu kadar

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
eğer gec oyun oynuyosan kimsenin duymasını istemiyosan yakalanıp fırça yememek istiyosan membran

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
Hocam apex 3 düşünüyorum bende
herhangi bir sorun yaşadınmı deneyimlerini anlatabilirmisin

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,369
İsim
Kaan
Arkadaşlar 300₺ bütçem var güzel klavye arıyorum. Saber RGB alacaktım fakat sorun yaşayanlar varmış sonra membran olarak Hyperx Alloy Core RGB gördüm ve baya beğendim. Öğrenmek istediğim mekanik ve membran arasında ne gibi farklar var ?
Bütçe esneyebilir.
50tl arttırıp alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe esneyebilir.

bu klavyede çok güzel ama

T.P.G.

80+ Titanium
Kullanan bir kaç arkadaşım var hepsi memmnun güzel klavye diyorlar
600tl ve membran* Cidden SS fanboyu musun? Sesi kısık Arctis önermek (Kraken T.E. varken..) 600tl ye membrana güzel demek :(.

İkisinin de arası olan MK110 var, öneririm. Bir arkadaşıma hediye olarak aldım pazartesi ya da salı gelir inceleme yaparım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Hocam apex 3 düşünüyorum bende
herhangi bir sorun yaşadınmı deneyimlerini anlatabilirmisin
Çok güzel bir klavye bence. 3 hafta önce aldım, hiçbir sorun yaşamadım. Sadece keşke RGB'ler biraz daha parlak olsaymış dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

600tl ve membran* Cidden SS fanboyu musun? Sesi kısık Arctis önermek (Kraken T.E. varken..) 600tl ye membrana güzel demek :(.

İkisinin de arası olan MK110 var, öneririm. Bir arkadaşıma hediye olarak aldım pazartesi ya da salı gelir inceleme yaparım.
Fanboylukla alakası yok bunun. Herkesin ihtiyacına göre klavye vardır. Ben gece oynadığım için sesli bir klavye istemedim, bilek desteği de olmasını istedim ve bana hitap eden tek klavye Apex 3'tü. "600 TL'ye membran alınmaz" diye bir şey yok, sen mekanik seviyorsan onu alırsın.

Top Bottom