TKL olması sorun değil fakat full+full klavye alırsam daha iyi olur ancak dark avenger iyi indirime girmiş bakmaya değer teşekkür ederimKatana'yı hiç duymadım. Calypso Outemulardan farklı olarak Outemu Gaote switch kullandığı için GP'nin alınabilirliği olan tek klavyesi diyebilirim. Fakat gel gelelim ki fiyatı 850-900 bandında bu fiyatları hak etmiyor.
TKL Sorun değilse:
![]()
[TRY1,910.13~2046.59] BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
BlitzWolf® BW-KB2 Mechanical Keyboard 87 Keys Wired Keyboard Gateron Optical Switch Hot Swappable RGB NKRO Type-C Gaming Keyboardtr-m.banggood.com
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Bunun da fiyatı acayip uçtu ya 650-700 bandında alınabilirliği var da 1k'ya bilmiyorum. Beyazı normalde siyahından 300-400tl daha pahalıydı şimdi 30tl daha ucuz. Şişirmişler baya fiyatını![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.060,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
katana vesaire 750tl bu 1050tl aradaki fiyat farkı fazla![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.060,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynen hocam önceden her konuda görüyordum kumarayı ama şuan fiyatı fazlaBunun da fiyatı acayip uçtu ya 650-700 bandında alınabilirliği var da 1k'ya bilmiyorum. Beyazı normalde siyahından 300-400tl daha pahalıydı şimdi 30tl daha ucuz. Şişirmişler baya fiyatını
Hangi ürün popüler oluyorsa stratejik olarak fiyatını uçuruyorlar insanlar da almaya devam ediyor.katana vesaire 750tl bu 1050tl aradaki fiyat farkı fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen hocam önceden her konuda görüyordum kumarayı ama şuan fiyatı fazla
Herkes önerdiği için insanlar otomatik olarak demek ki fiyatını hakediyor diyor ve alıyor ama Kumara çok değil 2-3 ay önce çok daha ucuza bulunuyordu. Klavye konusunda ise BW-KB2'nin indirimini kaçırırsam Calypso tercihim olacak sanırım. Teşekkür ederim.Hangi ürün popüler oluyorsa stratejik olarak fiyatını uçuruyorlar insanlar da almaya devam ediyor.Ben şahsen BW-KB2'yi alırdım.
2 Aydır falan indirimde neredeyse. Ara ara 1.3kya çıkıyor 2-3 gün sonra tekrar 600'lere iniyor.Herkes önerdiği için insanlar otomatik olarak demek ki fiyatını hakediyor diyor ve alıyor ama Kumara çok değil 2-3 ay önce çok daha ucuza bulunuyordu. Klavye konusunda ise BW-KB2'nin indirimini kaçırırsam Calypso tercihim olacak sanırım. Teşekkür ederim.![]()