corsair ağırmış evet, cloud 2 güzel ama çok eski ve mikrofonu kötü deniliyorvoid elite ağır kulaklık arc 3 kaliteli ancak aşırı yüksek değil sesi nova 1 bilmiyorum yeni bir seri araştırman gerek ben olsam c2 ya da bv2x alırdım
Yüksek Sesden rahatsız olmam ve çok uzun süre oyun oynamıyorum önemli olan hafifliği ve iyi ses kastırması, Blackshark yeni ve daha kaliteli deniyor ikisi arasında kaldımCloud 2 nin sesi çok yüksek ama uzun kullanımda ağrı yapıyor bende, steelseries biraz daha rahat ve ses düzeyi daha düşük. Bunlara göre sana uygun olanı seçebilirsin.
pubg için bildiğiniz eq ayarı var mı void elite te ?Corsair Void Elite en iyisi. Oyunlarda ayak seslerini en iyi onunla duyarsın.
v2x çok kötü bir kulaklık arctis 1 gibi bir şey v2 olan versiyonu iyi bu listede ayarla uğraşmam derseniz en iyisi cloud 2 ama ayarları kurcalayınca void elite daha iyi oluyor.Hyperx Cloud 2
Corsair Void Elite
Razer Blackshark V2 x
Steelseries Arctis Nova 1
Steelseries Arctis 3
Fps Oyunları oynuyorum
Anakart: B450M-A Pro Max
Dediğim gibi ses kasmak ve hafif olması önemli benim içinPUBG için bildiğiniz eq ayarı var mı void elite te ?
v2x çok kötü bir kulaklık arctis 1 gibi bir şey v2 olan versiyonu iyi bu listede ayarla uğraşmam derseniz en iyisi cloud 2 ama ayarları kurcalayınca void elite daha iyi oluyor.
cloud 2 veya blackshark v2 xHyperx Cloud 2
Corsair Void Elite
Razer Blackshark V2 x
Steelseries Arctis Nova 1
Steelseries Arctis 3
Fps Oyunları oynuyorum
Anakart: B450M-A Pro Max
Corsair ağır diyorsan onun yerine Razer Blackshark V2 alabilirsin. V2X iyi değil.Dediğim gibi ses kasmak ve hafif olması önemli benim için
V2x in beğenmediğiniz yanları nedir?