gaming bir model mi ben legion 5 almayı planlıyodumLenovo ısı değerlerinden pek memnun değilim her laptop gibi ısınıyor azda olsa rakiplerine göre daha az ısınıyor ve performans olarak ilk aldığım gibi halen bir düşüklük yaşamadım.
YaşamazsınPeki üniversite için masaüstü düşncem var laptoplardan daha az sounlu çalıştıkları va aynı fiyata daha fazla performanslı oldukları için eğer masaüstü alıp üstüne bsait bi tablet alsam uygun bi ipad sizce ünide sıkıntı yaşar mıyım
bu şekilde bir deneyimi olan var mıPeki üniversite için masaüstü düşncem var laptoplardan daha az sounlu çalıştıkları va aynı fiyata daha fazla performanslı oldukları için eğer masaüstü alıp üstüne bsait bi tablet alsam uygun bi ipad sizce ünide sıkıntı yaşar mıyım
Casper Nirvana 2014 kullanıyorum sadece hdd bozuldu başka bir sorunla karşılaşmadımKULLANDIĞINIZ MARKA VE MODELDEN MEMNUN MUSUNUZ MÜŞRETERİLERE SATIŞ SONRASI HİZMET KALİTE VE EN ÖNEMLİSİ ISI DEĞERİ VE PERFORMANS
henüz üniversiteye gitmedim ancak masaüstü alırsan pişman olursun.bu şekilde bir deneyimi olan var mı
nasipte varsaaaaaağHP Pavilion gaming 15-cx0031nt işlemci ve ekran kartının 90 derece olması dışında bir problem yok.