Merhaba Acer Nitro 5 3060, R7 5800H modelli Amazon'da 22 bin TL'ye satılan laptopu alacaktım ilk baslarda. Daha sonra 500 TL'ye RAM'ini alıp takviye yapınca 22,500 oluyor. Daha sonra bakıyorsunuz 2-3 bin TL ustune cıkınca Monster Tulpar T7 v20.5 cıktı karsıma. Benchmarkta islemcisi %25 daha fazla performanslı gösteriyor.(ben pek anlamıyorum islemcilerden) daha sonra ogrendimki Tulpar'ın ekranı 30 ms imiş. Ne kadar sorun olusturur bilmem ama diger laptoplara bakınca insan bir cekiniyor. Daha sonra forumlarda okudugum kadarıyla 1 ms yazan laptoplar 15 ms falan cıkıyor olculdugunde falan diyenler olmus. Kafam cok karıstı surekli ustune 1-2 bin TL koyunca sanki daha F/P bir ürün alacakmışım gibi hissettiriyor. Tabii bir yere kadar. Sonuç olarak ben normalde 26 bini geçmeyi dusunmuyordum. Fakat 12 taksit yapınca sitelerde uzerine ekstra fiyat biniyor ortalama 26 binlik laptop 28-29 bin oluyor. Vatan bilgisayarda pesin fiyatına bonus kartına 12 taksit yapıyorlar. Yani Vatan Bilgisayar'dan 30 bine kadar, 12 taksite ekstra ucret alan sitelerden 26-27 bine kadar laptop arıyorum. 17.3 inc tercihimdir, ara sıra oyun oynayacagım. Yardımlarınızı, yorumlarınızı bekliyorum.