Şöyle söyliyim Kendim Asrock markasını test ettim. Soğutması cidden başarılı ama kart ilk elime ulaştıgında Arızalı geldi hızı 120 mhz lerde filandı oyunda verdim kartı yaptılar geri verdiler GTA 5 de drop yaşatıyor şuan. fps sabitlemesemBeyler sizce asrock 6600 mü yoksa Asus rx6600 mü hangi marka tercih edilir
Abdullah abinin çıkardıgı sistem şuan bence F.P den çıktı itopyadan ARC 750 Sistemlere bakabilirsin 11999 tl nvidia istersen RTX 3050 Var 11k Arc 750 daha performanslı olucaktır. 3050 de stok yok sistemde yarın gelir belkiHocam şöyle bende Asus marka var sistemimde ama apo abinin çıkardığı son sistemde ay ni özelliklerdeki sistemi bende 12k aldım sistemde 12 K tek fark PSU SSD cart curt saymazsak ekran kartı markası
Hocam ben sistemi aldım yaw çok önceden dizdim ben sistemi sadece hangisi daha iyi diye soruyorum yaAbdullah abinin çıkardıgı sistem şuan bence F.P den çıktı itopyadan ARC 750 Sistemlere bakabilirsin 11999 TL nvidia istersen RTX 3050 Var 11k Arc 750 daha performanslı olucaktır. 3050 de stok yok sistemde yarın gelir belki