Neler Yeni

Hangi meslek üzerinden gideceğime karar veremiyorum :(

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Öncelikle merhaba,lise son sınıf öğrencisi oldum eşit ağırlıkçıyım matematik temelim hiç yok diyebilirim ama bu sene full matematik çalışma niyetim var. Neyse asıl soruma gelicek olursak 2 meslek arasında git-gellerim var 2 senedir. Biri Yunus Polis diğeri ise Havacılık okuyup Hava trafik Kontrolörü olmak (kulede çalışanlar yani uçağa kalkış iniş izni gibi herşeyini takip edenler). Boyum 173-74 falan yunus polis erkeklerde 175 şartı arıyor.Belki 1 seneye birkaç cm daha uzarım aktif olarak spora gidiyorum 2-3 ay oldu başlayalı.
Siz olsanız bu iki meslekten hangisini seçerdiniz. Havacılık okumam içinde ingilizce kursuna da gidicem yani ingilizcem de olucak belki yurtdışında vs iş bulma imkanım bile olabilir.Ama bi taraftan da yunus polislerde havalı geliyor gözüme. Zaten aktif olarak motor kullanıcısıyım.Allah izin verdiği sürece de bırakma niyetim yok.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Yunuslar çok havalıdır geneli uzun boylu yakışıklı erkeklerden seçilir. Güneş gözlüğü şart zaten. Bu yüzden dışarıdan çok havalı görünür. Kızların dibi düşer. Manita yapmanda kolay olur. Onun dışında motorlu ekip olduğu için hızlı hareket eder her olaya ilk gider. Karakol ekiplerine çatışma ihbarı kavga ihbarı vs gelince şu çay bitsin de gideyim der. Olay bitince gider ifade alır pis işe bulaşmaz(Bunu onayladığımdan demiyorum, olayın içinde olan yakınlarım var ordan biliyorum) . Yunuslar ilk gittiği için kavgaya çatışmaya karışır. Biraz daha riskli bir iştir anlayacağın. Bir de mesleğe başlar başlamaz yunus olamayabilirsin. Bi abim baya uzun süredir yunusa katılmaya çalışıyor ama yer yok diye almamışlardı daha yeni girebildi. Bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yunuslar çok havalıdır geneli uzun boylu yakışıklı erkeklerden seçilir. Güneş gözlüğü şart zaten. Bu yüzden dışarıdan çok havalı görünür. Kızların dibi düşer. Manita yapmanda kolay olur. Onun dışında motorlu ekip olduğu için hızlı hareket eder her olaya ilk gider. Karakol ekiplerine çatışma ihbarı kavga ihbarı vs gelince şu çay bitsin de gideyim der. Olay bitince gider ifade alır pis işe bulaşmaz(Bunu onayladığımdan demiyorum, olayın içinde olan yakınlarım var ordan biliyorum) . Yunuslar ilk gittiği için kavgaya çatışmaya karışır. Biraz daha riskli bir iştir anlayacağın. Bir de mesleğe başlar başlamaz yunus olamayabilirsin. Bi abim baya uzun süredir yunusa katılmaya çalışıyor ama yer yok diye almamışlardı daha yeni girebildi. Bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir
Ya hem şık gözüküyorlar işte hem de motorlarla aram iyi sırf motor sevdiğim için yönelmiştim ilk başta buna.Yer konusunda da evet bazen hemen girilmiyo ama sonucuna değer nası olsa girmiş en azından. Teşekkür ederim ayrıca.

Top Bottom