bosbelesbiri
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,570
- İsim
- ali
Öncelikle merhaba,lise son sınıf öğrencisi oldum eşit ağırlıkçıyım matematik temelim hiç yok diyebilirim ama bu sene full matematik çalışma niyetim var. Neyse asıl soruma gelicek olursak 2 meslek arasında git-gellerim var 2 senedir. Biri Yunus Polis diğeri ise Havacılık okuyup Hava trafik Kontrolörü olmak (kulede çalışanlar yani uçağa kalkış iniş izni gibi herşeyini takip edenler). Boyum 173-74 falan yunus polis erkeklerde 175 şartı arıyor.Belki 1 seneye birkaç cm daha uzarım aktif olarak spora gidiyorum 2-3 ay oldu başlayalı.
Siz olsanız bu iki meslekten hangisini seçerdiniz. Havacılık okumam içinde ingilizce kursuna da gidicem yani ingilizcem de olucak belki yurtdışında vs iş bulma imkanım bile olabilir.Ama bi taraftan da yunus polislerde havalı geliyor gözüme. Zaten aktif olarak motor kullanıcısıyım.Allah izin verdiği sürece de bırakma niyetim yok.
Siz olsanız bu iki meslekten hangisini seçerdiniz. Havacılık okumam içinde ingilizce kursuna da gidicem yani ingilizcem de olucak belki yurtdışında vs iş bulma imkanım bile olabilir.Ama bi taraftan da yunus polislerde havalı geliyor gözüme. Zaten aktif olarak motor kullanıcısıyım.Allah izin verdiği sürece de bırakma niyetim yok.