Neler Yeni

hangi monitör ? 2k mı 1 1080 mi ?

mücox78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mücahit
selamün aleyküm ben yeni hazır sistem aldım ve birde monitör almak istiyorum. ancak bu sisteme nasıl bir monitör almalıyım bilemedim ●ryzen 5 5600 işlemcim ● rx 6700 core 10gb ekran kartım var. 2 k monitörler biraz pahalı geldi.ve max 24 inç ekran almak istiyorum.ve kaç hrz olmalı bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

abcdefg1234

80+ Silver
1080P monitör alabilirsiniz.5600 ve 6700 arasında Darboğaz olmaz.

Bütçenize uygun 144-165Hz bir monitör alın. Panel tipi, Parlaklık seviyeleri ve piksel yoğunluklarına dikkat edin.

Veya bütçenizi belirtin arkadaşlar size güzel bi monitör önersin.

mücox78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mücahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçem 3-4 bin arasında şuanlık.monitörler konusunda pek bir bilgim olmadığı için kaç gündür youtubedan inceleme yapıyorum ama hangisi olmalı bilemedim.yardımcı olursan sevinirim

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
bütçem 3-4 bin arasında şuanlık.monitörler konusunda pek bir bilgim olmadığı için kaç gündür youtubedan inceleme yapıyorum ama hangisi olmalı bilemedim.yardımcı olursan sevinirim
rampage rm165 var suan o fiyatlara ben kullanıyorum 165 Hz 1 MS curved 27 inc 1 senedir de bende her gün oyun oynuyorum diyebilirim sıkıntı çıkarmadı

mücox78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mücahit
27 inç benim için biraz büyük kaçıyor curvet olması bu yönden pozitif bir avantaj sunuyor mu tercihim 24inçten yanaydı çünkü

mücox78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mücahit
güzel bir monitöre benziyor incelemesini yapıcam.bu kadar hızlı geri dönüşler alacağımı tahmin etmiyordum donanım arşivin youtube kanalını uzun zamandır takip ediyorum ama foruma katılmamıştım iyi ki katılmışım hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim

Cofffee

80+

BenQ MOBIUZ EX2510S

Bu ürün biraz pahalı kendim kullanıyorum aşırı dolu bir ürün asla pişman olmazsın

Benim için önce çıkan özellikleri:
-Alt tarafında yer alan sensör: Oda ışığında göre kendi ışığını ayarlıyor uzun kullanımda çok rahat oluyor 400cd parlaklığa çıkabilmesi ayrı bir olay.
-HDRİ Teknolojisi: Her yerde efekti sunuyor 3 modu var normal hdr kullanmıyorum diyebilirim. Normal hdr kullanırken onun üzerinde 2 farklı efekt ekleyebiliyor.
-Üzerinde yer alan ses sitemi şaşırtıcı şekilde baya başarılı. Arada tiz tonlar için tv dense monitörden dinliyorum.
-24.5 İnç epik ekran boyutu bu konuda hassasım 24.5 en iyi boyuttur 👌

mücox78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mücahit

BenQ MOBIUZ EX2510S

Bu ürün biraz pahalı kendim kullanıyorum aşırı dolu bir ürün asla pişman olmazsın

Benim için önce çıkan özellikleri:
-Alt tarafında yer alan sensör: Oda ışığında göre kendi ışığını ayarlıyor uzun kullanımda çok rahat oluyor 400cd parlaklığa çıkabilmesi ayrı bir olay.
-HDRİ Teknolojisi: Her yerde efekti sunuyor 3 modu var normal hdr kullanmıyorum diyebilirim. Normal hdr kullanırken onun üzerinde 2 farklı efekt ekleyebiliyor.
-Üzerinde yer alan ses sitemi şaşırtıcı şekilde baya başarılı. Arada tiz tonlar için tv dense monitörden dinliyorum.
-24.5 İnç epik ekran boyutu bu konuda hassasım 24.5 en iyi boyuttur 👌
önerilerin için teşekkür ederim dostum.bu biraz tuzluymuş ama düşünüp karar vericem psu konusundada sana danışabilirmiyim deep cool un PK650D 650W power supplyini kullanıyorum iyi midir? ? yoksa bu konu için yeni bir konu mu açmalıyım.

Cofffee

80+
önerilerin için teşekkür ederim dostum.bu biraz tuzluymuş ama düşünüp karar vericem psu konusundada sana danışabilirmiyim deep cool un PK650D 650W power supplyini kullanıyorum iyi midir? ? yoksa bu konu için yeni bir konu mu açmalıyım.
Deep cool markasını pek bilmiyorum ama 650w rx6700e yeter diye düşünüyorum. En iyi marka Be Quiet iyi bir şey istiyorsan bakabilirsin rakibi yok hem kalitede hem fiayatta :D 👌
-Yeni konu açarsan daha iyi olur

mücox78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mücahit
yardımlarınların için çok teşekkür ederim dostum.o konuyuda başka gün açarım artık iyi geceler 😊

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç