Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım çünkü H410 u sevmiyorum. Ayrıca başka PC lere de açığım 'elimde bu var bunu al' diyen arkadaşı dinlerim.
bu arada ikisi de baya pahalı ama illaki alacaksan ryzenliyi al hem daha ucuzoc yapacaksan ryzenli yapmayacaksan da alttaki ama ben ryzenliyi tercih ederdim
Kardeşim acelesi yoksa beklemeni tavsiye ediyorum 1650 almanı önermiyorum bu fiyata. Eğer fiyatlar düşerse Önümüzdeki aylarda çok daha iyi sistem toplarsın bu fiyata
Daha ne kadar beklemek gerekiyor ya ben en fazla AC Odyssey oynamak için bu sistemi çıkardım. 1 Ay önce de bekleyin dediler o zaman alsaydım bu sistemler 4300 felandı.Bu sistemlerdeki ekran kartına bu fiyatlar fazla.
Daha ne kadar beklemek gerekiyor ya ben en fazla AC Odyssey oynamak için bu sistemi çıkardım. 1 Ay önce de bekleyin dediler o zaman alsaydım bu sistemler 4300 felandı.
Valla bende aynı durumdayım yani bir umut bekliyorumDaha ne kadar beklemek gerekiyor ya ben en fazla AC Odyssey oynamak için bu sistemi çıkardım. 1 Ay önce de bekleyin dediler o zaman alsaydım bu sistemler 4300 felandı.
Alsam ama riske girip AMD'yi mi tercih edersin?