Neler Yeni

Hangi ram'i seçmeliyim?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Monster abra a7 v9.2 bilgisayarımda 8gb 2400 mhz ram var. Sizce 8gb bir ram daha alıp 16gb 2400 mü yapmalıyım? yoksa 16gb 2666mhz mi yapmalıyım. en fazla 2666 oluyor.
ram.PNG
ram2.PNG

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu
Bencede bi tane daha aynısından al, OC Yapabilirsin ama yapmasanda olur, zaten çok fark yok ikisi arasında, boşuna para harcamış olursun 16gb 2666mhz kit alırsan.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
aynısından alamıyorum çünkü fabrika ram'leri yok piyasada mavi ekran almak da istemiyorum sıkıntı çıkmaz di mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/corsair-ve...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=0.23.2 bunu buldum bu uygun galiba
aynısından almazsan bilgisayar sapıtabilir kendini gecikmeleri filan uyuşmadığı için daha kötü bile olur bence sen boşver 8 de klasın aynısından bulamıyorsan

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bencede bi tane daha aynısından al, OC Yapabilirsin ama yapmasanda olur, zaten çok fark yok ikisi arasında, boşuna para harcamış olursun 16gb 2666mhz kit alırsan.
tamamdır tavsiyeni dinleyeceğim.

aynısından almazsan bilgisayar sapıtabilir kendini gecikmeleri filan uyuşmadığı için daha kötü bile olur bence sen boşver 8 de klasın aynısından bulamıyorsan
fabrikanın koyduğu ram bu. cl değeri falan yukardaki fotoğraflardan anlaşılıyormuş bu linklediğim ürünün yorumlarıdna monster kullanan var baya

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
tamamdır tavsiyeni dinleyeceğim.

fabrikanın koyduğu ram bu. cl değeri falan yukardaki fotoğraflardan anlaşılıyormuş bu linklediğim ürünün yorumlarıdna monster kullanan var baya
bak abi cl değeri 16 tamam da çipler farklı olduğundan sıkıntı çıkarabilir yok ben alcam dersen alabilirsin ama aynı cl aynı mhz alırsan o kadar sıkıntı yapmaz herhalde bir de öyle yapınca oc oluyor mu bilmiyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu
Sıkıntı çıkmaz dememin sebebi, biz asus desteğe sormuştuk açıklamadaki laptop için, sadece mhz e dikkat ederek takabilirsiniz demişlerdiki taktık, hiç sorun oluşmadı, 4gb ram i vardı kendisinin, abim eskiden iş için kullanıyordu, 16 gb ram taktı 2400mhz, 20 gb ram oldu ve hiç sorun yaşamadık.
1612547007020.png

Top Bottom