Neler Yeni

Hangi seçenek daha mantıklı?

Free4Life

80+
A-) Öğrenciyim ve bu yaz çalışıp para biriktirip şuanki sistemimin üstüne 4070, 650w psu, 2k monitör toplam 57 bin liralık bir masraf çıkarıp sistemi yükseltmek mi?

B-) 13k ya 4060 alıp hiç bir şeyi yükseltmeyip sadece ekran kartını yükseltmek mi?

Not: Piyasadaki çoğu oyunu oynadım ancak spiderman 2, last of us part 2 gta 6 vs.vs yeni çıkacak oyunlara sistemim muhtemelen yetmeyecek. Doğruya doğru şuan en sık valorant oynuyorum artık heves çok kalmadı ancak sistem yükseltmek de hep içimde var. Hangisi daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.

Free4Life

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para birikle 4070 al derim ama sen sebredebilecekmisin
hocam sabrederim. 3 ay yazın çalışırsam toplam 60k gibi bir para elime geçiyor. artan parayla da klavye ya da kulaklık düşünüyorum. Ama işte gereksiz masraf olur mu? Ölü yatırım gibi olur mu ondan korkuyorum. Oyun hevesi de eskisi gibi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yakup bulut
hocam sabrederim. 3 ay yazın çalışırsam toplam 60k gibi bir para elime geçiyor. artan parayla da klavye ya da kulaklık düşünüyorum. Ama işte gereksiz masraf olur mu? Ölü yatırım gibi olur mu ondan korkuyorum. Oyun hevesi de eskisi gibi yok.
istemiyorsan alma hocam yada 4060 yolunda devam et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,584
Üyeler
166,784
Son üye
EmreKaya34
Top Bottom