Buradan gittiğiniz şehirleri işaretleyip ss atabilirsiniz. Bakalım en çok kim gezmiş.
38 (kayseriCcC) 38
Haritanın sağına gitmek nasip olmadıKanka bu yunan işgali mi sfghlşikögşlfsdmöhşfsliöhsf
Bir Hataylı olarak sevindim hocam. Hatayı herkesin gezmesini tavsiye ederim.atanlara baktım lan neredeyse herkes hataya gitmiş ne ayak lan tüm hataylılar donanım arşivinde mi toplandık ?
kesinlikle katılıyorum artık antakya yok cidden taşınmak istiyordum antakyaya ama nasip değilmiş güzelim şehir gitti onun dışında güzellikleri çok fazla olan bir şehir malesef değeri bilinmiyor herkes yemek yemek diye tutturmuş tarihi zengin şehirlerimizdenBir Hataylı olarak sevindim hocam. Hatayı herkesin gezmesini tavsiye ederim.
hocam a noktasından b noktasına gıderken gectıgınız yerler sayılmaz bence ozaman bende bursadan erzuruma kadar ısaterleyeyeımAlıntıyı görüntüle
bazılarını gezmedim ama a noktasından b noktasına giderken içinden geçtim. gitmiş sayılırım sanırım, uşakla manisaya da gitmiştim update attım
ama geçtim sonuçta mesela manisaya giderken uşağın içinden geçiyodum mecburen. aralarda boşluk kalınca harita daha tuhaf görünüyo zıplayarak gitmiş gibihocam a noktasından b noktasına gıderken gectıgınız yerler sayılmaz bence ozaman bende bursadan erzuruma kadar ısaterleyeyeım