Neler Yeni

Hangi Sistem Daha Iyidir?

onurilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
https://www.incehesap.com/uber-oyun...?hsu=449820,584225,6400,5577,33595,5579,50801

MSI B550 GAMING GEN3 ana kart 1 TB SSD ryzen 5600MPK COUGAR 120M SIVI SOĞUTUCU​

--------------------------------------------------------

AMD Ryzen 5 5600 MPK​

GIGABYTE B550M AORUS ELITE EKRAN KARTI​

MLD 1TB M300 3300/3100 SSD​

THERMALTAKE S200 TG 650W 80+ ARGB TEMPERED GLASS MID-TOWER ATX SİYAH KASA​

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L RGB SIVI SOĞUTMA​

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Öncelikle Bütçe Sanırım 20.000TL
Şuan bu 2 si arasında 2 ekran kartının da soğutma performans'ı diğer kartlara göre vasat durumda.
Hele ki Gigabyte WINDFORCE modelleri...
Sıvı soğutmaya gerek yok 120mm sıvı soğutma yerine Hava soğutma hem daha ucuz hem daha performanslı olur.
20 Bin bütçeniz varsa daha kaliteli bir ekran kartı alabilirsiniz ve 3070 olan Örnek olarak atıyorum.
(tabii ki SSD 500GB tek sorun o)
İlla bu siteden olacak veya bunlardan olacak derseniz de MSI, WINDFORCE modelinden daha iyi iş çıkartır ama yine de soğutma konusunda üzebilir. (Bu yüzden İnceHesaptaki sistemi tercih ederdim)
NOT : Ben olsam hiçbirini almayıp gidip 3070'li sistemi alırdım parça kalitesi olarak her türlü önde ve performans olarak.

onurilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan bu 2 si arasında 2 ekran kartının da soğutma performans'ı diğer kartlara göre vasat durumda.
Sıvı soğutmaya gerek yok 120mm sıvı soğutma yerine Hava soğutma hem daha ucuz hem daha performanslı olur.
20 Bin bütçeniz varsa daha kaliteli bir ekran kartı alabilirsiniz ve 3070 olan Örnek olarak atıyorum.
İlla bu siteden olacak veya bunlardan olacak derseniz de MSI, WINDFORCE modelinden daha iyi iş çıkartır ama yine de soğutma konusunda üzebilir. (Bu yüzden İnceHesaptaki sistemi tercih ederdim)
NOT : Ben olsam hiçbirini almayıp gidip 3070'li sistemi alırdım parça kalitesi olarak her türlü önde ve performans olarak.
TEŞŞEKÜR ederim sisteme bakıp diyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka atabilceğiniz sistem varmı bunu ekledim varsa güzel onuda önerilerime ekleyeyim her şey dahil 21 bin lira ediyor ssd ve ana kart düzenledim soğutmada aldıktan sonra gerek duyarsam eğer uygunsa alırım

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
TEŞŞEKÜR ederim sisteme bakıp diyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka atabilceğiniz sistem varmı bunu ekledim varsa güzel onuda önerilerime ekleyeyim her şey dahil 21 bin lira ediyor ssd ve ana kart düzenledim soğutmada aldıktan sonra gerek duyarsam eğer uygunsa alırım
var ama özellik olarak şuan olan sistemden daha düşük olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,361
Üyeler
167,300
Son üye
gsemre1998
Top Bottom