Ekran kartı tam çıkmamış. Tam model yazar mısın ? Bide Teknobiyotik bayram özel 5k'lık pcyi mi diyosun?Alıntıyı görüntüle
Teknobiyotik Bayram PC'si özeiieştirip alacağım
Kararsız kaldım 5800 TL bütçem var
Evet 1660 süperattığınız ss deki ekran kartı 1660 süper mi?
Evet onu diyorum ona 3600 takip ,dark pro mesh ,high power güç kaynağı,msi anakart 5800 tutuyoEkran kartı tam çıkmamış. Tam model yazar mısın ? Bide Teknobiyotik bayram özel 5k'lık pcyi mi diyosun?
bence bayram pc sini alın. Çok daha iyi. Özelleştirme olarak high power 600w 80+ ekleyin. Kasayı dark diamond pro mesh ile değiştirin.İsterseniz anakartı da b450m s2h modeli ile değiştirebilirsiniz. Yine isteğe bağlı olarak işlemciyi 3600 seçebilirsiniz. Tüm bunları yaptığınızda hem ss attığınız sistemden daha iyi oluyor hem de 100tl fark oluyor. Onu da kenara koyarsınız üstüne biraz para ekleyip işlemci soğutucu alırsınız. En mantıklısı budur bence. Teknobiyotik bayram pc si.Alıntıyı görüntüle
Teknobiyotik Bayram PC'si özeiieştirip alacağım
Kararsız kaldım 5800 TL bütçem var
Parçalara baktım denedim değiştirdim. Her türlü Teknobiyotik daha ucuz oluyor. Önerim 3600'e ek bir soğutucu alıp PSU'yu 600w almanız.Evet 1660 süper
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onu diyorum ona 3600 takip ,dark pro mesh ,high power güç kaynağı,msi anakart 5800 tutuyo