Neler Yeni

Öneri Hangi sıvı soğutucu daha iyi ?

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
bende r5 3600 işlemci var bildiğiniz gibi oyunlarda falan stok soğutucu yetersiz kalıyor ve ısınıyor bunun sonucundada boost hızlara ulaşamıyor. en yakın zamanda sıvı soğutucu düşünüyorum. Bu ikisi arasında kaldım sizce sırf rgb için 100 tl fazla verip dark alınır mı yoksa hava üfleme kapasitesi daha iyi olsun diye rgb olmayan sıvı soğutucu mu alırsınız ?
1- https://www.teknobiyotik.com/dark-a...amd-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-dkccw244.html
2- https://www.teknobiyotik.com/silver...e-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-sst-td02-e.html

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
bende r5 3600 işlemci var bildiğiniz gibi oyunlarda falan stok soğutucu yetersiz kalıyor ve ısınıyor bunun sonucundada boost hızlara ulaşamıyor. en yakın zamanda sıvı soğutucu düşünüyorum. Bu ikisi arasında kaldım sizce sırf RGB için 100 TL fazla verip dark alınır mı yoksa hava üfleme kapasitesi daha iyi olsun diye RGB olmayan sıvı soğutucu mu alırsınız ?
1- https://www.teknobiyotik.com/dark-a...AMD-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-dkccw244.html
2- https://www.teknobiyotik.com/silver...e-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-sst-td02-e.html
Silverstone gayet kaliteli bir markadır aralarından onu almanızı öneririm.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inşallah ben parayı biriktirene kadar fiyat yükselmez veya stok bitmez :) çok teşekkür ederim ilgin için

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bunlar arasında Silverstone ama bence Cooler Master MasterLiquid Lite 240mm almanız daha iyi olur.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
@Rennes hocam açıkçası bahsettiğiniz üründen memnun olmadığını dile getirenler mevcut baya kafam karışık.

peki hem işlemci hemde ekran kartı için önerebileceğiniz f/p termal macun var mı ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Arctic MX-4 iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Rennes hocam açıkçası bahsettiğiniz üründen memnun olmadığını dile getirenler mevcut baya kafam karışık.

peki hem işlemci hemde ekran kartı için önerebileceğiniz f/p termal macun var mı ?
O zaman Silver Stone almanız daha iyi olur.

yiğit.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yigit hasan karabag
dostum ışık sevmiyosan direk silverstone al bence

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
ilginiz için teşekkür ederim :)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
SilverStone markalı olan daha iyi. Buraya size bu sıvı soğutucu hakkında daha fazla bilgisi olan birini etiketliyorum, o size daha fazla yardımcı olur. @intel pentium

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
SilverStone daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silverstone TD-02 E, ML240L'den daha iyi.
Bunlar arasında Silverstone ama bence Cooler Master MasterLiquid Lite 240mm almanız daha iyi olur.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Masterliquid de fan sorunu var ses yapıyor benim tercihim kendi pcdem de de kullanacağım
Sınırlı Stok

Deep Cool Gammaxx L240 V2 RGB 240mm çok başarılı bir ürün bence bunu alın. Anakartım daha gelmedi gelseydi hayırlısıyla kuracağım beklemedeyim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ürün özelliklerine bakmak yerine direk önermek?

Attığı Silverstone daha iyi.
Masterliquid de fan sorunu var ses yapıyor benim tercihim kendi pcdem de de kullanacağım
Sınırlı Stok

Deep Cool Gammaxx L240 V2 RGB 240mm çok başarılı bir ürün bence bunu alın. Anakartım daha gelmedi gelseydi hayırlısıyla kuracağım beklemedeyim.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Lite modelinin incelemesine buradan bakabilirsin bir de diger sogutuculara bakabilirsin silverstone hem iyi hem de f/p urunu ama mumkunse kesinlikle bunlari alin.
Telden girdigim icin linkleri atmam 2 saat surdu :D

Top Bottom