Allah kurtarsın.Hocam bazı kişiler skinleri çok seviyor mesela bende steama para yüklediğimde hemen skin alıyorum başka şeye para vermek mantıksız geliyor nedense.
Allah kurtarsın.Hocam bazı kişiler skinleri çok seviyor mesela bende steama para yüklediğimde hemen skin alıyorum başka şeye para vermek mantıksız geliyor nedense.
Öncelikli Ak 47.Bütçe ve öncelikli silah belirtirsen bakabilirim, ajan zaten alma
Ben çok fazla oyun seven biri değilim. O yüzden skin alıyorum. Cs’den başka çok az oynadığım oyun var.Allah kurtarsın.
Valla ne deseniz haklısınız steamda 90 tl vardı düşündüm ne yapabilirim diye oyun alsam oynamıyorun cs haricinde diye en sonunda skin aldım kullanıyorum şuan arada düşünüyorum 90 tl skine para vermek mantıklımı diye sonra amaan kalsın sanki başka ne alıcamki diyorumAllah kurtarsın.
Fiyatı ne 1.seçeneğinMerhabalar. Sizce hangi skinleri alayım?
1. seçenek
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2. Seçenek
3. Seçenek
4. Seçenek
Phantom'ın battle scarred olduğunu bilmiyordum. 75 liraya daha iyisini bulamadım, ft falan olduğunu düşünmüştüm. 75 liraya daha iyi ak olduğunu sanmıyorum.Öncelikli Ak 47.
Bütçe 85
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben çok fazla oyun seven biri değilim. O yüzden skin alıyorum. Cs’den başka çok az oynadığım oyun var.
95’e çıksam redline alırımPhantom'ın battle scarred olduğunu bilmiyordum. 75 liraya daha iyisini bulamadım, ft falan olduğunu düşünmüştüm. 75 liraya daha iyi ak olduğunu sanmıyorum.
Onun dışında bence 95 liraya çık, 75'e o ak'yi, 20 liraya da mortis veya atheris ft al.
1 kesinlikle güzel hangisini alcan 1.cidenMerhabalar. Sizce hangi skinleri alayım?
1. seçenek
2. Seçenek
3. Seçenek
4. Seçenek
1. Seçenekte Deagle Ve ak var. İkisi de yani.1 kesinlikle güzel hangisini alcan 1.ciden
he tmm hakketten güzelmiş keşke benim olsa1. Seçenekte Deagle Ve ak var. İkisi de yani.
O AK'yi bana ver seneye E-SPORT girerim.Merhabalar. Sizce hangi skinleri alayım?
1. seçenek
2. Seçenek
3. Seçenek
4. Seçenek
Şu sondaki karakter şey bakışı değil mi ?Merhabalar. Sizce hangi skinleri alayım?
1. seçenek
2. Seçenek
3. Seçenek
4. Seçenek