ne almamı önerirsinİyi ki almadan önce sordunuz.Supplement konusunda türk marka kullanmamaya çalışın.Birkaç marka hariç.Kilo vermek içinde supplemente gerek yok -300 kalori ile başlayıp kilo vermemeye başlayınca -400 -500 yapmaya devam edersen kilo vericeksin zaten.
dipnot: O ürünleri sepetten silmenizi tavsiye ederim
Bir şey almana gerek yok.Kilo verirken kalori takibi yapmak zorundasın.Supplementler ek gıda takviyesi demek.Yani senin beslenmen ve antrenmanın iyiyse onları alırsın.ne almamı önerirsin
Kral hicbirine gerek yok kalori acigi olustur saglam protein al yazik parayafotoğrafdaki tüm supplementleri alırsam sağlık konusununda bi sıkıntı yaşarmıyım
kilo vermeye çalışıyorum
reis bu suplementlerden uzak dur oncelikle hem marka kalitesiz hemde bu kadar detay suplemente ihtiyacin yok(mr. olimpia olmayacan) ama illa bir suplement kullanmak istiyorum diyorsan kesinlikle ama kesinlikle kaliteli bir markanin creatini (kaslarda hacim ve guc artisi icin ) ve protein tozu kullanabilirsin eger proteini yeterli alamiyorsan ve son care olarak thermo burner(metobolizmayi hizlandiriyor) kullanabilirsin , vitamin olarak omega 3 d vitamini cinko vb ama vitamini hapolarak almani tavsiye etmiyorum meyvelerden bu vitamin ihtiyacini karsilayabilirsin meyve olarak alinamayacak vitaminleri omega 3 vb. bunlari aile hekimine giderek kan tahlili yaptir eksik olanlari yazdirip eczaneden alfotoğrafdaki tüm supplementleri alırsam sağlık konusununda bi sıkıntı yaşarmıyım
kilo vermeye çalışıyorum
pt ye gerek yok youtubedan5-10 tane video izlerse zaten ne yapmasi gerektigini az cok anlar pt ye verecegi parayida creatin alirAbi bence sağlam birin koçluk al paran varsa bunlar çok zararsız sporcu takviyesi ama bilinçsiz kullanirsan ciddi zarar görürsün ve bir yere varamazsın kısa bir süre pt al sonra kendi mevzuyu alınca tek ilerle
Hocam bende biraz kontrolsüz kilo almaya başladım biraz kilo verip sabit tutmaya çalışmak istiyorum da bu kalori takibi nasıl yapılıyor kısaca anlatabilir misinizBir şey almana gerek yok.Kilo verirken kalori takibi yapmak zorundasın.Supplementler ek gıda takviyesi demek.Yani senin beslenmen ve antrenmanın iyiyse onları alırsın.
Anlatmadan önce anlatacaklarım herkes için geçerli olmayabilir.Yani genetik meselesi bu.3 çeşit genetik tipi var.Kilo almaya yatkın-Kilo vermeye yatkın-birde her ikiside.Normal bir bireyde kütlesini koruduğu kalorinin -300 kalorisini almaya başlayıp kilo vermeye başlar ve haftalık olarak 50 kalori düşürür diye biliyorum.Kilo alımda da bu durumun tam tersi +300 diye başlar sonra kademeli olarak artar.Hocam bende biraz kontrolsüz kilo almaya başladım biraz kilo verip sabit tutmaya çalışmak istiyorum da bu kalori takibi nasıl yapılıyor kısaca anlatabilir misiniz