Neler Yeni

hangi supplementleri almalıyım

m1ckey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Çilesiz
fotoğrafdaki tüm supplementleri alırsam sağlık konusununda bi sıkıntı yaşarmıyım
kilo vermeye çalışıyorum

Ekler

• 1708880565964.png
    1708880565964.png
    195.1 KB · Hit: 71

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
İyi ki almadan önce sordunuz.Supplement konusunda türk marka kullanmamaya çalışın.Birkaç marka hariç.Kilo vermek içinde supplemente gerek yok -300 kalori ile başlayıp kilo vermemeye başlayınca -400 -500 yapmaya devam edersen kilo vericeksin zaten.

dipnot: O ürünleri sepetten silmenizi tavsiye ederim.Bazı supplementleri kullanırsanız sorun yaşarsınız.Normalde supplement zararlı değildir fakat denetimsiz üretildikleri için ne olduğu belirsiz hammadde kullanıyorlar

m1ckey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Çilesiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi ki almadan önce sordunuz.Supplement konusunda türk marka kullanmamaya çalışın.Birkaç marka hariç.Kilo vermek içinde supplemente gerek yok -300 kalori ile başlayıp kilo vermemeye başlayınca -400 -500 yapmaya devam edersen kilo vericeksin zaten.

dipnot: O ürünleri sepetten silmenizi tavsiye ederim
ne almamı önerirsin

m1ckey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Çilesiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzenli kardiyo yapıp ve fitness salonuna gidiyorum bunlar ek olarak yardomı dokunurmu

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
fotoğrafdaki tüm supplementleri alırsam sağlık konusununda bi sıkıntı yaşarmıyım
kilo vermeye çalışıyorum
Kral hicbirine gerek yok kalori acigi olustur saglam protein al yazik paraya

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Bunların hepsini alacağına bi tane düzgün marka creatin bir tanede ihtiyaç olursa diye düzgün marka protein tozu al yeter

Subzero61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Basri Engin
kilo vermeye çalışıyorum
reis bu suplementlerden uzak dur oncelikle hem marka kalitesiz hemde bu kadar detay suplemente ihtiyacin yok(mr. olimpia olmayacan) ama illa bir suplement kullanmak istiyorum diyorsan kesinlikle ama kesinlikle kaliteli bir markanin creatini (kaslarda hacim ve guc artisi icin ) ve protein tozu kullanabilirsin eger proteini yeterli alamiyorsan ve son care olarak thermo burner(metobolizmayi hizlandiriyor) kullanabilirsin , vitamin olarak omega 3 d vitamini cinko vb ama vitamini hapolarak almani tavsiye etmiyorum meyvelerden bu vitamin ihtiyacini karsilayabilirsin meyve olarak alinamayacak vitaminleri omega 3 vb. bunlari aile hekimine giderek kan tahlili yaptir eksik olanlari yazdirip eczaneden al

son olarak ozetle suplement cok ihtiyacin olmadigi surece kullanma (creatin haric) spora aktif devamlilik ve dengeli beslenmeyle hallolur.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
Abi bence sağlam birin koçluk al paran varsa bunlar çok zararsız sporcu takviyesi ama bilinçsiz kullanirsan ciddi zarar görürsün ve bir yere varamazsın kısa bir süre pt al sonra kendi mevzuyu alınca tek ilerle

Subzero61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Basri Engin
Abi bence sağlam birin koçluk al paran varsa bunlar çok zararsız sporcu takviyesi ama bilinçsiz kullanirsan ciddi zarar görürsün ve bir yere varamazsın kısa bir süre pt al sonra kendi mevzuyu alınca tek ilerle
pt ye gerek yok youtubedan5-10 tane video izlerse zaten ne yapmasi gerektigini az cok anlar pt ye verecegi parayida creatin alir

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Kaan
Bir şey almana gerek yok.Kilo verirken kalori takibi yapmak zorundasın.Supplementler ek gıda takviyesi demek.Yani senin beslenmen ve antrenmanın iyiyse onları alırsın.
Hocam bende biraz kontrolsüz kilo almaya başladım biraz kilo verip sabit tutmaya çalışmak istiyorum da bu kalori takibi nasıl yapılıyor kısaca anlatabilir misiniz

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
Hocam bende biraz kontrolsüz kilo almaya başladım biraz kilo verip sabit tutmaya çalışmak istiyorum da bu kalori takibi nasıl yapılıyor kısaca anlatabilir misiniz
Anlatmadan önce anlatacaklarım herkes için geçerli olmayabilir.Yani genetik meselesi bu.3 çeşit genetik tipi var.Kilo almaya yatkın-Kilo vermeye yatkın-birde her ikiside.Normal bir bireyde kütlesini koruduğu kalorinin -300 kalorisini almaya başlayıp kilo vermeye başlar ve haftalık olarak 50 kalori düşürür diye biliyorum.Kilo alımda da bu durumun tam tersi +300 diye başlar sonra kademeli olarak artar.

Dipnot:Yaşını sorabilir miyim kontrolsüz kilo almaya başladıysan ergenliktesindir veya son birkaç gündür sağlıksız mı besleniyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom