E seçeceğin bölüme karar veremediysen nasıl öneri yapalım? Bölüm önerisi istemen lazım. Hangi alandan tercih yapmayı düşünüyorsun.sıralama benim için önemli o sıralama'da sıkıntı çekeceğini düşünmüyormuş bulgaristan vatandaşı seçeceğim bölüme karar veremedim
hiç farketmez askerliği tecil etmek için gidiyorum hem'de işime yarayacak bir bölüm olsun yeterli kuzenin sıralmasını öğrendim 2 milyon 300 bin sıralamayı dert etmiyor ilginç bir kız işletmeye belki girer turizm'de olabilir benim pek bilgim yok yani aynı üniversiteye gelmek istiyor ailesi tek göndermezE seçeceğin bölüme karar veremediysen nasıl öneri yapalım? Bölüm önerisi istemen lazım. Hangi alandan tercih yapmayı düşünüyorsun.
bune olmAlıntıyı görüntüle
hangi üniversiteyi tercih etmeliyim karar veremedim yardımcı olur musunuz ve kuzenim ile gideceğiz onun puanı 206 onun'da girebileceği bir bölüm önerir misiniz
Ketçap mayonez de olsun mu? 4 yıl bomboş okursun sonra da kasiyer olursun. Ailenin harcayağı paraya yazık.hem'de işime yarayacak bir bölüm olsun
Devam zorunluluğu olmayan varsa onu yaz.kendi işimi yapıyorum daha doğrusu babamın işini yapıyorum
att istiyordum ama bu sıralama ile giremem büyük ihtimalDevam zorunluluğu olmayan varsa onu yaz.
İş imkanları olan bir bölüm seçmiş, başarılar.ekonomi üniversitesine gidiyorum kuzen kavram'a gidecek bölümü fizyoterapi seçti