Neler Yeni

Hangisi alınır tavsiye

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
hocam aceleniz yoksa bekleyin. Yarın V.O.K sistem çıkaracak akşam 8 gibi. Youtube kanalını takip edin.

Ya da 15.499'dan satılan 12400F / RTX 3060 Ti Asus Tuf sistemi alan al-satçılar 16500'den felan koyarlar ilana onlarıda beklersin hem

emre4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aceleniz yoksa bekleyin. Yarın V.O.K sistem çıkaracak akşam 8 gibi. Youtube kanalını takip edin.

Ya da 15.499'dan satılan 12400F / RTX 3060 Ti Asus Tuf sistemi alan al-satçılar 16500'den felan koyarlar ilana onlarıda beklersin hem
abdullah abinin kanalda mı

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör

Kanka o sisteme baktim bu rx6750xt den önce hemen stok bitmiş :(

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Kanka o sisteme baktim bu rx6750xt den önce hemen stok bitmiş :(
evet hocam sistemin fiyatı baya iyiydi. asus tuf kasa psu, asus ekran kartı beyaz model felan. Alanlardan illaki al*satçı vardır. 17'ye felan koyarlar. 16500'e kadar müşteriyi kaçırmazlar bence.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
evet hocam sistemin fiyatı baya iyiydi. asus tuf kasa psu, asus ekran kartı beyaz model felan. Alanlardan illaki al*satçı vardır. 17'ye felan koyarlar. 16500'e kadar müşteriyi kaçırmazlar bence.
Ya bende modart m9 vardı açgözlülük değilde biraz asus sevdalisi diyelim seviyorum asus markasını o yüzden o sistemi almayı düşünüyordum alamadım umarım ihtiyacı olanlar almıştır al satçılar almamıştır.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
yarın saat 8 demi
7 de video yayınlanır. 8 de satışa çıkar. vok'un instagram storysine göre gencergamingte çıkacaktı galiba ama emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bende modart m9 vardı açgözlülük değilde biraz asus sevdalisi diyelim seviyorum asus markasını o yüzden o sistemi almayı düşünüyordum alamadım umarım ihtiyacı olanlar almıştır al satçılar almamıştır.
hocam bende al-satçıyım. :D ama bu sefer kendim için aldım. elimde da-c sistem var onu koydum ilana.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
7 de video yayınlanır. 8 de satışa çıkar. vok'un instagram storysine göre gencergamingte çıkacaktı galiba ama emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende al-satçıyım. :D ama bu sefer kendim için aldım. elimde da-c sistem var onu koydum ilana.
Nasıl denk geldi hocam :D
Ama kendiniz kullanacaksanız sorun yok bence bende kendim kullanacaktım da stok bitti hemen gideyim rx6750xt alayım dedim onuda arkadaşa yazdim sana satayım diye o da ben aldım derken kaldık :D

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Nasıl denk geldi hocam :D
Ama kendiniz kullanacaksanız sorun yok bence bende kendim kullanacaktım da stok bitti hemen gideyim rx6750xt alayım dedim onuda arkadaşa yazdim sana satayım diye o da ben aldım derken kaldık :D
Ben itopyanın hatası sonucu doğum günü fırsatlarından önce yanlışlıkla hazır sistem sayfasında denk gelip aldım.

bak konumda burda.

konudaki görselde 40 tl kargo parası ödedim. halbu ki saat 19:00'dan sonra kargo ücretsiz. :D

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Ben itopyanın hatası sonucu doğum günü fırsatlarından önce yanlışlıkla hazır sistem sayfasında denk gelip aldım.

bak konumda burda.

konudaki görselde 40 TL kargo parası ödedim. halbu ki saat 19:00'dan sonra kargo ücretsiz. :D
Helal olsun hocam güzel takip ben forumda çok aktif değildim o sıralarda işteyim haliyle yoğundu o sıralar arada girip sistemlere bakıyordum denk geldim bilseydim daha önceden satışa açılacağını erkenden elimdeki sistemi satışa koyardım

Top Bottom