Hangisi Daha Uzun Yıllar Sorunsuz Akıcı Kullanılabilecek Bir Telefon

Stabillik ve güncellik istiyorsan ayfondan iyisi yok hocam.

dediğim gibi yd olayına pek olumlu bakmıyorum pek güvenemiyorum
Hocam bende yakın zamanda alacağım zaten Xiaomi 15 pro veya 15'e bakacağım. Şu anki telefonumda YD oradan almıştım 3 yıldır kullanıyorum. Ama ben çift hat kayıtlı alıyorum daha güvenli oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

andoridde aynı yıl alınmış yine o segmentte bariz bir kasma donmasını olacağını sanmam ama yinede evet apple daha stabil olur gibi geliyor ancak pil dengelerine bakarsak hocam aynı zamanda aldığımız o iki telefondan android olanın daha uzun pil ömrü ve sağlığı olacağı da aşikardır
yalnız hocam One Uİ, HyperOS gibi arayüzler çok ilerliyor.

Hocam bende yakın zamanda alacağım zaten Xiaomi 15 pro veya 15'e bakacağım. Şu anki telefonumda YD oradan almıştım 3 yıldır kullanıyorum. Ama ben çift hat kayıtlı alıyorum daha güvenli oluyor.

yalnız hocam One Uİ, HyperOS gibi arayüzler çok ilerliyor.
çok kararsız kaldım teknik özellikte evet apple zaten batıyor aynı fiyattaki androidlere göre ancak stabilitede ise apple masaya yumruğu vuran taraf oluyor

Stabillik ve güncellik istiyorsan ayfondan iyisi yok hocam.
orası öyle de teknik özellik kısmında da apple afallıyor hocam

çok kararsız kaldım teknik özellikte evet apple zaten batıyor aynı fiyattaki androidlere göre ancak stabilitede ise apple masaya yumruğu vuran taraf oluyor
Hocam arkasınsaki apple logosuna 20-30 bin vermek size kalmış. Ben diyeceğimi dedim. Benim kullandığım telefon da giriş seviyesinin en giriş modeli ayrıca Redmi Xiaomi ye geçince gerçek bir çağ atlayacağım.

15 pm almayı düşünüyor
şimdiden hayırlı olsun hocam

Hocam arkasınsaki apple logosuna 20-30 bin vermek size kalmış. Ben diyeceğimi dedim. Benim kullandığım telefon da giriş seviyesinin en giriş modeli ayrıca Redmi Xiaomi ye geçince gerçek bir çağ atlayacağım.
poco ve redmi serisine göre arada uçurum var diyorsunuz yani peki apple geçtik artık s25+ mı yoksa mi 15 mi daha mantıklı hocam

şimdiden hayırlı olsun hocam

poco ve redmi serisine göre arada uçurum var diyorsunuz yani peki apple geçtik artık s25+ mı yoksa mi 15 mi daha mantıklı hocam
iPhone al daha 1 yıl olmamış s23 de kasıyor ana menüde

Geri