Hangisi Daha Uzun Yıllar Sorunsuz Akıcı Kullanılabilecek Bir Telefon

Selamlar arkadaşlar seneye yazın telefonumu yenilemeyi düşünüyorum şuan ki telefonum poco f4 6gb ram 128 gb hafıza 1.5yıldır bende hani 1.5 yıllık yıllık bir telefon gibi değil arada donmalar telefonun kafayı yediği oluyor öyle aşırı büyük şekilde olmasa da bende seneye telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum

Seçenek olarak diyebileceklerim bunlar:

- İphone 15 128 gb versiyon fiyatı biraz daha ucuzlarsa şuanki 128 fiyatından aşağı 256 gb olursa 256gb de alabilirim.

-Samsung Galaxy S25+ 256 gb versiyon

-İphone 16 128 gb belki şuanki 15 fiyatına düşerse diye de bir seçenek

-S25 ultra şuan 73k fiyatı var ama seneye yeni bir ultra modeli çıkarsa şuan s24 ultra 512gb hafızalı hali 57k bu gibi bir fiyata düşerse tercihim arasına girer

alternatifler bunlar arkadaşlar siz ne önerirsiniz?
Şakamısın sen seneye telefon almayı düşünüyor :D kardesım burası türkiye..

hocam arkadaş daha 1 yıllık s23 kasıyor diyor bu bir sıkıntı değil mi xiaomi 15 te böyle olmasın
S23 tam bi üst segment cihaz değil hocam. Ayrıca S24 le S23 arasında çok fark var. Ayrıca 2 yıl oldu. S23 serisini de kimse önermiyor zaten kime sorsan S23 mü S24 fe mi diye S24 fe derler. UFS farkı var ayrıca.

S23 tam bi üst segment cihaz değil hocam. Ayrıca S24 le S23 arasında çok fark var. Ayrıca 2 yıl oldu. S23 serisini de kimse önermiyor zaten kime sorsan S23 mü S24 fe mi diye S24 fe derler. UFS farkı var ayrıca.
ne alaka hocam aynı telefon seneye de olacak fiyatı değişse de değişmesede alacağım sonuç olarak
Tam tersi düşer hocam. Yeni modeller çıkacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hocam Samsung larda 128 ile 256 gb depolama alanlarında çok fark var. Birinde UFS 3.1 diğerinde UFS 4.0 kullanılıyor. UFS 4.0, UFS 3.1'in 2 katı daha güçlü. 256gb lıl modeller hala taş gibi.

Ta seneye telefonunu değiştirmeyi düşünüyosun konuyu şimdi mi açıyosun 😄

yüksek ihtimal düşer de düşmese de yine alacaz o telefonu napalım vauıvblaıvb neyse hocam mi 15 aklıma yazdım gibi incelemelerini izleyeyim bir nasıl telefonmuş bir bakayım

Ta seneye telefonunu değiştirmeyi düşünüyosun konuyu şimdi mi açıyosun 😄
beğenmiyorsan bakmyabilirsin hocam teşekkürler.

yüksek ihtimal düşer de düşmese de yine alacaz o telefonu napalım vauıvblaıvb neyse hocam mi 15 aklıma yazdım gibi incelemelerini izleyeyim bir nasıl telefonmuş bir bakayım
İzleyin hocam. yalnız HyperOS konusunda sorununuz olmasın. Sadece ayrı adaptör almanız lazım. Benim YD aldığım yer veriyor yanında oradan 1000 lira kurtarırım XD. Fiyat yükselme olayı İphonelerde geçerli bide hocam.

Bu arada hocam hesabımda bir sürü karşılaştırma soruları var. Okuyabilirsiniz.

Hocam bu arada bir şey söyleyeceğim

iPhone 15 ile 16 alınmaz.

Tercihim S25+

Geri