Neler Yeni

Hangisi Sizce ? (Acer Nitro 5 vs lenovo İdeaPad 3)

furkandqe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Dede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu yav görüş belirtecek ??

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Lenovo alın 8 ram ekleyin acerden iyi performans verecek, keyfinize bakın. Ama ilerde ekrana verdiği ısı menteşe sorununa sebep olabilir.

furkandqe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Dede
Acer nitro 5 daha iyi o farka değer
Ben de biraz öyle düşünüyorum. Hem ekran kartı hem de işlemci yönünde daha iyi. Bu fiyatlara yakın 3060 bulabilir miyim acaba diye de düşünüyorum daha uzun ömürlü kullanım olması için

Haykio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ufuk Hikmet Arslan
Ben de biraz öyle düşünüyorum. Hem ekran kartı hem de işlemci yönünde daha iyi. Bu fiyatlara yakın 3060 bulabilir miyim acaba diye de düşünüyorum daha uzun ömürlü kullanım olması için
İkinci elde belki ama sıfır 20k üstü maalesef rtx 3060 için

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Acer 'ın bu kasası ideapadden iyi ama ikisinin de fiyatı genel olarak yüksek laptop alacaksanız, salı çarşamba perşembe günlerinde bakın, toplama sistem vb. gibi kampanyaları olmuyor, Amazon Türkiye'yi de takip edin çok iyi ürünler olabiliyor ( sadece satıcı amazon) Ayrıca bütçe yetiyorsa 2-3k fazla verip 3060 bulmaya çalışmak daha mantıklı.
Eylül'de mutlaka kampanyalar gelir çünkü hp ve dell 12. nesil intel sistemleri getirmeye başladı.
Amazon'da acer nitro 3060 oluyor en son stok bitti onu takip edebilirsiniz.

furkandqe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Dede
Acer 'ın bu kasası ideapadden iyi ama ikisinin de fiyatı genel olarak yüksek laptop alacaksanız, salı çarşamba perşembe günlerinde bakın, toplama sistem vb. gibi kampanyaları olmuyor, Amazon Türkiye'yi de takip edin çok iyi ürünler olabiliyor ( sadece satıcı amazon) Ayrıca bütçe yetiyorsa 2-3k fazla verip 3060 bulmaya çalışmak daha mantıklı.
Eylül'de mutlaka kampanyalar gelir çünkü hp ve dell 12. nesil intel sistemleri getirmeye başladı.
Amazon'da acer nitro 3060 oluyor en son stok bitti onu takip edebilirsiniz.
tamamdır takip edicem çok teşekkür ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,582
Üyeler
163,687
Son üye
renelle43v
Top Bottom