Üniversite için alacağım arada oyun da oynamak istiyorum. Arada 1500tl fark var emin olamadım sizce hangisi daha iyi, artıları - eksileri nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
lenovo:
ACER:
lenovo:
ACER:
Acer nitro 5 daha iyi o farka değerYok mu yav görüş belirtecek ??
Ben de biraz öyle düşünüyorum. Hem ekran kartı hem de işlemci yönünde daha iyi. Bu fiyatlara yakın 3060 bulabilir miyim acaba diye de düşünüyorum daha uzun ömürlü kullanım olması içinAcer nitro 5 daha iyi o farka değer
İkinci elde belki ama sıfır 20k üstü maalesef rtx 3060 içinBen de biraz öyle düşünüyorum. Hem ekran kartı hem de işlemci yönünde daha iyi. Bu fiyatlara yakın 3060 bulabilir miyim acaba diye de düşünüyorum daha uzun ömürlü kullanım olması için
tamamdır takip edicem çok teşekkür ediyorumAcer 'ın bu kasası ideapadden iyi ama ikisinin de fiyatı genel olarak yüksek laptop alacaksanız, salı çarşamba perşembe günlerinde bakın, toplama sistem vb. gibi kampanyaları olmuyor, Amazon Türkiye'yi de takip edin çok iyi ürünler olabiliyor ( sadece satıcı amazon) Ayrıca bütçe yetiyorsa 2-3k fazla verip 3060 bulmaya çalışmak daha mantıklı.
Eylül'de mutlaka kampanyalar gelir çünkü hp ve dell 12. nesil intel sistemleri getirmeye başladı.
Amazon'da acer nitro 3060 oluyor en son stok bitti onu takip edebilirsiniz.