Kratos2008
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,198
Beyler 30 dolar var tek oyun alcam steamden indirimde gözüme ilk çarpanlar sekiro ve spiderman oldu sizce hangisi yada bu paraya ne alabilirim indirimde güzel
boşver beğendiğin oyunu al öneri istersende hangi tür seversin yada almak istiyorsunBeyler 30 dolar var tek oyun alcam steamden indirimde gözüme ilk çarpanlar sekiro ve spiderman oldu sizce hangisi yada bu paraya ne alabilirim indirimde güzel
farketmez hikaye falan tarzı bu dediğim oyunlar gibi 2 sinide hic gormedim ondan sordum güzel diyorlar amaboşver beğendiğin oyunu al öneri istersende hangi tür seversin yada almak istiyorsun
gayet güzel ikiside istersen assasin creed valhallada alabilirsin sevdiim bi oyun uygun fiyatlıdabirde final fantasy 16 var sizce hangisi 3 ü arasından 3 ü hakkındada pek bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farketmez hikaye falan tarzı bu dediğim oyunlar gibi 2 sinide hic gormedim ondan sordum güzel diyorlar ama
o var bende aga assasin creed odysey nası indirimde 5 dolarmısgayet güzel ikiside istersen assasin creed valhallada alabilirsin sevdiim bi oyun uygun fiyatlıda
oda güzel alabilirsin genel olarak assasin serisi beğeniyorsan iyidiro var bende aga assasin creed odysey nası indirimde 5 dolarmıs
diablo 4 varmıs o nasıl bilgin varmıgayet güzel ikiside istersen assasin creed valhallada alabilirsin sevdiim bi oyun uygun fiyatlıda
bu assasin serisini anlamak icin bütün oyunları oynamaya gerek varmı yada farcry nasıldır biliyonmu oda indirimdeymişoda güzel alabilirsin genel olarak assasin serisi beğeniyorsan iyidir
bütün oyunlarını oynamaya gerek yok seven oynuyor anlamaktan kastın ne ha birde far cry serisini aşırı tamamını sadece far cry primalı seviyorum o güzel genel olarak diablo 4ü ben pek sevmiyorum bana hitap etmiyor istersen videolarına bakdiablo 4 varmıs o nasıl bilgin varmı
bu assasin serisini anlamak icin bütün oyunları oynamaya gerek varmı yada farcry nasıldır biliyonmu oda indirimdeymiş
hocam galiba sekiro alıcam başka yerlerde zor demişler oyun icin ama cozerim diye umuyom spiderman cok klasik geldi yabütün oyunlarını oynamaya gerek yok seven oynuyor anlamaktan kastın ne ha birde far cry serisini aşırı tamamını sadece far cry primalı seviyorum o güzel genel olarak diablo 4ü ben pek sevmiyorum bana hitap etmiyor istersen videolarına bak
siz bilirsiniz sevidyseniz alın güle güle oynayınh
hocam galiba sekiro alıcam başka yerlerde zor demişler oyun icin ama cozerim diye umuyom spiderman cok klasik geldi ya
eywsiz bilirsiniz sevidyseniz alın güle güle oynayın
metro serisini deneyebilirsin.birde final fantasy 16 var sizce hangisi 3 ü arasından 3 ü hakkındada pek bilgim yok
farketmez hikaye falan tarzı bu dediğim oyunlar gibi 2 sinide hic gormedim ondan sordum güzel diyorlar ama
var aga onuda yükleyip oynucam bi arametro serisini deneyebilirsin.