bu seneki yks sınavında 200k ayt 210k tyt sıralama yaptım ve kafam 2 gündür 2 senelik bilgisayar programcılığı okuyup ilerlemek düşüncesiyle çalkalanıp duruyor bunun öncesinde 4 senelik pc mühendisliği istiyordum ama istediğim yerlerde gelmediği için imalat mühendisliği biyomuhendislik gibi iş imkanı olan bölümleri yazdım ama hangisini tercih etmeliyim kafam çok karışık.
biyomühendislik,imalat mühendisliği,makine mühendisliği ve bilgisayar programcılığından bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
erkenden iş hayatına atılmak ve kendini geliştirdikçe artan prestij yüzünden bilgisayar programcılıgı biraz cezbediyor ve ben de kodlama ile alakalı bir bölüm istiyordum bu yüzden kafam karışık biraz
biyomühendislik,imalat mühendisliği,makine mühendisliği ve bilgisayar programcılığından bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
erkenden iş hayatına atılmak ve kendini geliştirdikçe artan prestij yüzünden bilgisayar programcılıgı biraz cezbediyor ve ben de kodlama ile alakalı bir bölüm istiyordum bu yüzden kafam karışık biraz