Gerçekten aşırı kararsız kaldım arkadaşlar önümde iki seçenek var ;
aile evinde okumak/ il dışında okumak.
Bu konuda neden kafamın karışık olduğunu şöyle anlatayım madde madde listeledim.
-AİLE EVİ NEDEN MANTIKLI-
- kira derdi yurt derdi yok
- yemekler bedava ( kurt cıkmıyor içinden)
- ayrı odam var yurtta hicbir esyanı sıgdıramıyorsun acayip zor.
- seslendirme ile uğraşıyorum yurtta kayıt almak imkansız gibi bisey ev tutacak param olmaz.
-AİLE EVİ NEDEN MANTIKSIZ-
-mental sağlık yerlerde sürünür
-sürekli onu yap bunu yap(biraz opsiyonel olmaya basladı bu isyan bayrakları ;D)
-Gezmeme karışmazlar ama böyle biraz yobaz da demek istemiyorum ama anladınız iste arkadaslarıma bile sacma sapan yaklaşırlar
- il dışında sürünerek kendi ayaklarıma basma deneyimimden mahrum kalmak.
Yani kriterlere bakınca ikisini de cok istiyorum hani il dısını deneyimlemek de istiyorum ama deneyimlerken odam da olsun pc de olsun o da olsun bu da olsun diyorum. Hem ayranım dökülmesin misaline dönüyor bu da. Büyük bi karar almam lazım
aile evinde okumak/ il dışında okumak.
Bu konuda neden kafamın karışık olduğunu şöyle anlatayım madde madde listeledim.
-AİLE EVİ NEDEN MANTIKLI-
- kira derdi yurt derdi yok
- yemekler bedava ( kurt cıkmıyor içinden)
- ayrı odam var yurtta hicbir esyanı sıgdıramıyorsun acayip zor.
- seslendirme ile uğraşıyorum yurtta kayıt almak imkansız gibi bisey ev tutacak param olmaz.
-AİLE EVİ NEDEN MANTIKSIZ-
-mental sağlık yerlerde sürünür
-sürekli onu yap bunu yap(biraz opsiyonel olmaya basladı bu isyan bayrakları ;D)
-Gezmeme karışmazlar ama böyle biraz yobaz da demek istemiyorum ama anladınız iste arkadaslarıma bile sacma sapan yaklaşırlar
- il dışında sürünerek kendi ayaklarıma basma deneyimimden mahrum kalmak.
Yani kriterlere bakınca ikisini de cok istiyorum hani il dısını deneyimlemek de istiyorum ama deneyimlerken odam da olsun pc de olsun o da olsun bu da olsun diyorum. Hem ayranım dökülmesin misaline dönüyor bu da. Büyük bi karar almam lazım