Neler Yeni

harddisk bozuk diye ssd taktılar ama harddisk çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf eren yılmaz
hard disk bozuk dediler değiştirmeye gittik yaptılar ssd koydular pcm den ses geliyodu kasasını açtım fanı yaptım felan baktım harddisk içinde kasanın taktım çalıştırdım çalıştı içindeki verileride duruyor
o taktıkları harddisk i de onlardan aldık ( sanırım) hard disk de 500 gb yazıyor 128gb seagate mi ney öyle marka yazıyor tayland üretimi diyor

Farway

80+ Silver
Mahallenin bilgisayarcı abisi teknosa çalışanı sakallı ama havalı konuşan Muharrem abinin işidir eminim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf eren yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mahallenin bilgisayarcı abisi teknosa çalışanı sakallı ama havalı konuşan Muharrem abinin işidir eminim.
mahallenin bilgisayarcısı ama teknosa çalışanı diyil diyerkilerin hepsi doğru

Farway

80+ Silver
mahallenin bilgisayarcısı ama teknosa çalışanı diyil diyerkilerin hepsi doğru
Hiç şaşmaz. Bu adamlar herkesi eşi dostu akrabayı teknoloji cahili zannedip kazıklarlar o yüzden hep söylerim götürmeyin şu adamlara diye.
Kimbilir nasıl basit bir hatası vardıda sırf para için sattı parçayı,3 liralık ssd yide 10 a vermiştir.Neyse olan olmuş arızan giderildiyse şükür etmelisin, ders olsun birdaha tanıdığa gitmek yerine araştırma yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf eren yılmaz
Hiç şaşmaz. Bu adamlar herkesi eşi dostu akrabayı teknoloji cahili zannedip kazıklarlar o yüzden hep söylerim götürmeyin şu adamlara diye.
Kimbilir nasıl basit bir hatası vardıda sırf para için sattı parçayı,3 liralık ssd yide 10 a vermiştir.Neyse olan olmuş arızan giderildiyse şükür etmelisin, ders olsun birdaha tanıdığa gitmek yerine araştırma yaparsın.
bi tek oraya götürüyorlar teknosaya götürmüyorlar yakında yok ki adam akıllı tamirci

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Eski laptopum bozulmuştu tanıdık bilgisayarcıya vermiştik. Adam power tuşunu söküp leğim dökmüştü oraya evde tuşa düzgün basamıyordum bile birde ram lazım diyip 8gb rami 12 gb yapıcaktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf eren yılmaz
Eski laptopum bozulmuştu tanıdık bilgisayarcıya vermiştik. Adam power tuşunu söküp leğim dökmüştü oraya evde tuşa düzgün basamıyordum bile birde ram lazım diyip 8gb rami 12 gb yapıcaktı
sonra ne oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu adamları nereye hangi suçla şikayet edebilirim ?

270 liralık parçaya 400 tl dedi

bide ekran kartındada dolandırdı bizi zamanında 200 tl ydi ekran kartı 300 e satı şimdi kaç para bilmiyorum ekran kartı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Farway

80+ Silver
sonra ne oldu

bu adamları nereye hangi suçla şikayet edebilirim ?

270 liralık parçaya 400 TL dedi

bide ekran kartındada dolandırdı bizi zamanında 200 TL ydi ekran kartı 300 e satı şimdi kaç para bilmiyorum ekran kartı
Şikayet edemezsin,faturan fişin,servis belgen,kanıtlayacak bir durumun,şahidin yok malesef. Şansını denemek istersen yinede bir tüketici hakem heyetine başvur.

Şikayet edemezsin,faturan fişin,servis belgen,kanıtlayacak bir durumun,şahidin yok malesef. Şansını denemek istersen yinede bir tüketici hakem heyetine başvur.
Teknosa çalışanı derkende kılığından o lafın gelişi işin espiri yani.
Teknosa zaten kendi satmadığı ürünle ilgilenmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf eren yılmaz

Teknosa çalışanı derkende kılığından o lafın gelişi işin espiri yani.
Teknosa zaten kendi satmadığı ürünle ilgilenmez.
adam fiş vermediki

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
hard disk bozuk dediler değiştirmeye gittik yaptılar ssd koydular pcm den ses geliyodu kasasını açtım fanı yaptım felan baktım harddisk içinde kasanın taktım çalıştırdım çalıştı içindeki verileride duruyor
o taktıkları harddisk i de onlardan aldık ( sanırım) hard disk de 500 gb yazıyor 128gb seagate mi ney öyle marka yazıyor tayland üretimi diyor
Disk yöneticisinin resmini atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom