HDD in ömrü azalmış. Hardisk sentinel uygulamasından bakar mısın birde.Arkadaşlar harddiskimde böyle bir şey çıktı neden ve nasıl çözebilirimAlıntıyı görüntüle
Ah be dostum. Parandan kıymetli miydi vaktin? Sıfır alınan ürün kullanılmış geldiğinde iade edilmezmi hiç..1 ay önce trendyoldan aldım böyle kullanılmış geldi ama aşırı acil ihtiyacım vardı iade edemedim
Harddisk sentinel indirip oranın da ekran görüntüsünü atabilir misin?Biliyorum fazla aptallık ettim
Aslında bakarsan vakit daha kıymetliAh be dostum. Parandan kıymetli miydi vaktin? Sıfır alınan ürün kullanılmış geldiğinde iade edilmezmi hiç..
bununla ne yapmışlar ya böyle. 9 yıllık wd blue 500gblar hala iyi gözüküyor bende.Arkadaşlar harddiskimde böyle bir şey çıktı neden ve nasıl çözebilirimAlıntıyı görüntüle
O anlamda değil. HDD ile acelesini kastettim.Aslında bakarsan vakit daha kıymetli
Kullanılmayı bırak öldürülmüş disk. O veriler en az 2-3 yıl (büyük ihtimalle daha da fazla) kullanılmış bir diske ait.1 ay önce trendyoldan aldım böyle kullanılmış geldi ama aşırı acil ihtiyacım vardı iade edemedim
O hdd zaten ya tamir görmüş ya da sadece kullanılmıştır, bad sector var ve veri kayıplarına sebep olabilir.Arkadaşlar harddiskimde böyle bir şey çıktı neden ve nasıl çözebilirimAlıntıyı görüntüle
6 mayısta aldım ilk kez yapıyorum şuan Trendyol'dan iade talebi oluşturdum ve yarın ptt hemen yanımda yollayabilirim ne düşünüyorsunuzO hdd zaten ya tamir görmüş ya da sadece kullanılmıştır, bad sector var ve veri kayıplarına sebep olabilir.