Neler Yeni

Harddisk yuksek surtme sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Umut Işık
Selamlar harddisk lazimdi ben de ikinci el aldim harddisk normal calisiyor fakat her hangi bir islem yapildiginda bilgisayarda sanki fanin ucuna kagit deymis gibi ses cikiyor. Henuz bad sector taramasi yapamadim. Sizce neyden kaynakli bu?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Cw mı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Umut Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha yok hocam coil whine degil. Laptop zaten en dandik laptoplardan. GPU da islemciye gomulu
Mesaj otomatik birleştirildi:

coil whinein 20 kati kadar ses cikariyor resmen is makinesi gibi bir sey surtuyor harddiskde

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Ha yok hocam coil whine degil. Laptop zaten en dandik laptoplardan. GPU da islemciye gomulu

coil whinein 20 kati kadar ses cikariyor resmen is makinesi gibi bir sey surtuyor harddiskde
muhtemelen ölüyor hard disk benzerini arkadaşım yaşamıştı çok geçmeden can vermişti disk

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
Benim harddiskte buna yakın ses çıkarıyordu ama bu kadar fazla değildi. (Telefonu yaklaştırdığın için belki bana fazla gelmiştir.) HDD'yi sökünce kasanın sesi kesilmişti :D ama kuzenime verdim halen sıkıntı çıkarmadı.

Hocam senin disk kafa vuruyor büyük ihtimalle ömrünü tamamlamak üzeredir.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Cihan Mert Karagöz
Hard diskten geliyorsa ses onun içinde plağın üzerine iğnenin gelmesi gibi bir iğne var ama değmemesi gerekiyor manyetik şekilde çalışıyor yani o sürtüyor olabilir ve ses bundan dolayı geliyorsa diski kullanmanı önermem çünkü içindeki disk çizildiği zaman kullanılamıyor. Tabi birden fazla disk oluyor. Yani ölü bölge vardır

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Umut Işık
Test ederek mi aldın?
kargo ile dolapdan aldim adam test edilmistir hic bir sikintisi yok dedi hard disk sentinel fotografini da atti muhtemelen kargoda darbe yedi cunku satici puani yuksek. halbuki baya guzel paketlemisti adam da

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
kargo ile dolapdan aldim adam test edilmistir hic bir sikintisi yok dedi hard disk sentinel fotografini da atti muhtemelen kargoda darbe yedi cunku satici puani yuksek. halbuki baya guzel paketlemisti adam da
Keşke kendin gidip alsaydın. Böyle depolama ürünleri alırken test etmen gerekir.

Top Bottom