leaker001
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 637
- İsim
- Mehmet uygur
Ben Hava Harp okulu istiyorum ama mesela boş vakitlerimde kendimi siber güvenlikde de geliştirmek istiyorum çünkü ilerleyen yıllarda o sektöre geçebilirim. Harp okullarında sanırım bize laptoplar zimmetleniyormuş, bu uygulama hala var mıdır? Bide ben istediğim gibi kullanabiliyor muyum o laptopları.
Örneğin linux kurmak istesem sorun olur mu yada bazı kamu İnternetlerinde ve bilgisayarlarında erişim kısıtlı oluyor orada da bu geçerli midir?
Bide vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum oralarda beslenme ne tarzda oluyor spor salonları var zaten onu biliyorum.
Şimdilik aklıma takılanlar bu kadar mezun olan yada okuyanlar cevaplarsa sevinirim yada bilgili olanlar.
Örneğin linux kurmak istesem sorun olur mu yada bazı kamu İnternetlerinde ve bilgisayarlarında erişim kısıtlı oluyor orada da bu geçerli midir?
Bide vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum oralarda beslenme ne tarzda oluyor spor salonları var zaten onu biliyorum.
Şimdilik aklıma takılanlar bu kadar mezun olan yada okuyanlar cevaplarsa sevinirim yada bilgili olanlar.