Neler Yeni

Hatalı sistem satışı yardım

Rox3yn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Başkara
Selam geçen pazartesi Teknobiyotik.comdan işlemcisi A8-9600 APU R7'ydi bende işlemci değiştirden yaklaşık 200 TL'ye R5 3400'e çevirdim ve sistemi sipariş ettim fakat 2 gün aradılar ve site hata oldugunu R5 3400 g yi 200 TL farkla alamıyacagımı ve almak istersem ek olarak yaklaşık 800 TL ödemem gerektigini yoksa iptal edeceklerini söylediler ben ise bütçemi aşıyor diye bu farkı ödeyemeyecegimi söyledim ardından iptal edildi sistem zaten fakat dün bir araştırdım ve bazı kişiler adamlar o sistemi ödedigim miktara ve seçtigim gibi yollamak zorundalar yollamazlarsa şikayet hakkına sahipsin dediler fakat sistem iptal edildik sonra bunlar dendi şimdi ben THH başvursam ve sistem iptalinin iptalini istesem sistemi geri aynı fiyata yollarlar mı? Alt tarafa da sipariş ettigim sistemin faturasını attım. Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• sasa.png
    sasa.png
    36.1 KB · Hit: 43

forzaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
forza
birisi 500 tl diğeri 1500 tl, adamlar sana R5 3400'ü 800 tl ucuza satmak zorunda değil, belliki sistemsel bir hata olmuş, iptal etti diye firmayı suçlamak saçma olur.

Rox3yn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Başkara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pardon yanlış anladım özür dilerim . paranızı iade etmediler gibi anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey sorcağım siz sistemi satın aldınız mı yoksa almakta mı problem çıkıyor anlamadım tam
hocam sistemi satın aldım ödemeyi yaptık ardından 1 2 gün sonra bizi aradılar siteden oluşan hatadan dolayı yaklaşık 800tl ye r5 3400g almışım ve bu sistemi bana bu fiyata gönderemeyeceklerini söylediler

forzaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
forza
hocam sistemi satın aldım ödemeyi yaptık ardından 1 2 gün sonra bizi aradılar siteden oluşan hatadan dolayı yaklaşık 800tl ye r5 3400g almışım ve bu sistemi bana bu fiyata gönderemeyeceklerini söylediler
Ben de onu diyorum, sistemsel bi hatadan dolayı 800 tl zarar etmek istemez firma 1500 lük şeyi sana 700'e satmazlar, iptal etmek en doğal hakları.

Rox3yn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Başkara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de onu diyorum, sistemsel bi hatadan dolayı 800 TL zarar etmek istemez firma 1500 lük şeyi sana 700'e satmazlar, iptal etmek en doğal hakları.
hocam sistemi yaklaşık 1 haftadır flan takip ediyordum ve adamlar 1 haftadır böyle birşeyi farketmiyorlar fatura çıkınca farkediyorlar

Alexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hakan duru
Adamlar haklı ama teknobiyotikden alma teknobiyotik kadar fırsatcı insanlar görmedim . başka sitelere yönel teknobiyotik yersiz abartıyo fiyatları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,432
Üyeler
168,786
Son üye
Serhat.01
Top Bottom