Neler Yeni

Hatalı sistem satışı

Rox3yn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Başkara
Selam beyler 2 gün önce teknobiyotik ten bir haftadır flan takip ettigim apu bir sistem aldım ve sistemde siteden işlemciyi değiştirdim işlemci amd a8-9600 apu r7 diye bir işlemciydi bende bunu işlemci değiştirden r5 3400g yaptım fakat düşük bir fark ödeyerek yaklaşık 160 tl neyse sistemi sipariş ettim ve ardından teknobiyotikten aradılar ardından amd a8-9600 apu r7 işlemcisini r5 3400g ile sitede hata oldugunu ve değiştiremeyeceklerini ve değiştirmek istersenizde +1000 tl ye yakın ek ödeme yapmalısınız dediler . düşünüyorumda bir haftadır sistemi düzenli takip ediyordum ve adamlar 1 hafta içinde sitede hata oldugunu farkedemediler ve bunu şimdi farkedince neden böyle bir şey yaparlarki neyse soruma geliyim böyle bir şey yapabilirlermi ne de olsa kendi hataları ve böyle iptal etme hakkına sahiplermi bu arada ilk defa konu açıyorum herhangibi yanlışlık varsa kusura bakmayın

Ekler

• sasa.png
    sasa.png
    36.1 KB · Hit: 81

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
Böyle Bi hakları var yerinde olsam sistemi iptal ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Selam beyler 2 gün önce teknobiyotik ten bir haftadır flan takip ettigim apu bir sistem aldım ve sistemde siteden işlemciyi değiştirdim işlemci amd a8-9600 apu r7 diye bir işlemciydi bende bunu işlemci değiştirden r5 3400g yaptım fakat düşük bir fark ödeyerek yaklaşık 160 TL neyse sistemi sipariş ettim ve ardından teknobiyotikten aradılar ardından amd a8-9600 apu r7 işlemcisini r5 3400g ile sitede hata oldugunu ve değiştiremeyeceklerini ve değiştirmek istersenizde +1000 TL ye yakın ek ödeme yapmalısınız dediler . düşünüyorumda bir haftadır sistemi düzenli takip ediyordum ve adamlar 1 hafta içinde sitede hata oldugunu farkedemediler ve bunu şimdi farkedince neden böyle bir şey yaparlarki neyse soruma geliyim böyle bir şey yapabilirlermi ne de olsa kendi hataları ve böyle iptal etme hakkına sahiplermi bu arada ilk defa konu açıyorum herhangibi yanlışlık varsa kusura bakmayın

bence tüketici hakem heyetine başvurun sizden r5 3400g parası alındı mı bir de

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Selam beyler 2 gün önce teknobiyotik ten bir haftadır flan takip ettigim apu bir sistem aldım ve sistemde siteden işlemciyi değiştirdim işlemci amd a8-9600 apu r7 diye bir işlemciydi bende bunu işlemci değiştirden r5 3400g yaptım fakat düşük bir fark ödeyerek yaklaşık 160 TL neyse sistemi sipariş ettim ve ardından teknobiyotikten aradılar ardından amd a8-9600 apu r7 işlemcisini r5 3400g ile sitede hata oldugunu ve değiştiremeyeceklerini ve değiştirmek istersenizde +1000 TL ye yakın ek ödeme yapmalısınız dediler . düşünüyorumda bir haftadır sistemi düzenli takip ediyordum ve adamlar 1 hafta içinde sitede hata oldugunu farkedemediler ve bunu şimdi farkedince neden böyle bir şey yaparlarki neyse soruma geliyim böyle bir şey yapabilirlermi ne de olsa kendi hataları ve böyle iptal etme hakkına sahiplermi bu arada ilk defa konu açıyorum herhangibi yanlışlık varsa kusura bakmayın

öyle bir hakları yok kendi hataları eğer göndermezler ise mahkemeye başvurucağını söyle ve başvur kesinlikle sen kazanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
Sipariş vermişsin sonuçta mahkemeye başvurabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,375
Üyeler