Öneri Hatex CS2 FPS Arttırma

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
arkadaşlar unlost vs hikaye 1 gün uğraştım şu windowsu adam etmek sadeleştirmek gereksiz şeyleri silmek için bir türlü o frametime'ın 10ms den 40'a 30'a fırlamasını çözemedim bu hatex'in fps arttırma videosunu izledim güncel revios falan birşeyler yapıyor mükemmel oluyor ya normalde boşta sadece youtube video izlerken %4 5'de dolaşırdı normal derdim video izliyoruz sonucta boşta %1 suanda video izlerken fps sorunu çekenler yapsın gercekten işe yarayacaktır sadece cs2 değil her oyunda iş yapar bu arada sonuçta windowsu kısıyor optimize ediyor herşeyi tamamen oyuna

arkadaşlar unlost vs hikaye 1 gün uğraştım şu windowsu adam etmek sadeleştirmek gereksiz şeyleri silmek için bir türlü o frametime'ın 10ms den 40'a 30'a fırlamasını çözemedim bu hatex'in fps arttırma videosunu izledim güncel revios falan birşeyler yapıyor mükemmel oluyor ya normalde boşta sadece youtube video izlerken %4 5'de dolaşırdı normal derdim video izliyoruz sonucta boşta %1 suanda video izlerken fps sorunu çekenler yapsın gercekten işe yarayacaktır sadece cs2 değil her oyunda iş yapar bu arada sonuçta windowsu kısıyor optimize ediyor herşeyi tamamen oyuna
Modded windowslar her zaman güvenli değildir elle debloat yapın

Modded windowslar her zaman güvenli değildir elle debloat yapın

elle debloat yaptığımda bir türlü olmadı hocam yani herşeyi yaptım inanın winutil vs vs vs ayrıca iso kurmuyorsunuz ame diye bir şey var onu indiriyorsunuz kendi sitesinden istersenizde hatexin verdiği linkten sonra hatexin verdiği reviosu mu oyle birşeyi kuruyorsuunz next next diyorsunuz restart atıyorsunuz bitti 10 dk'lık bir işlem bence sadece oyun oynuyorsanız cihazda yapabilirsiniz çok fazla kişi yapmış yorumlara baktığım kadarıyla kimse problem yaşamamış

elle debloat yaptığımda bir türlü olmadı hocam yani herşeyi yaptım inanın winutil vs vs vs ayrıca iso kurmuyorsunuz ame diye bir şey var onu indiriyorsunuz kendi sitesinden istersenizde hatexin verdiği linkten sonra hatexin verdiği reviosu mu oyle birşeyi kuruyorsuunz next next diyorsunuz restart atıyorsunuz bitti 10 dk'lık bir işlem bence sadece oyun oynuyorsanız cihazda yapabilirsiniz çok fazla kişi yapmış yorumlara baktığım kadarıyla kimse problem yaşamamış
Backdoor açmadığını keylogger bırakmadığını biliyor musun? Yok. Winutilin güvenli olduğunu kim söyledi? Kimse. Bankadan param gitti uuu steam hesabım çalındı vaa olursan görürüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden sistem ayarlarını değiştirirken defender kapatmanı istediğini biliyor musun? Bilmiyorsun. Üstüne üstlük açık kaynak bile değil bir setup ve config yükleyicisi :)

Bahsettiğin hatex bir config installer beynini kullan ve neyden bahsettiğimi anla sen o programları bilmiyorken ben yazan adamlarla irtibat kuruyordum

hatex derken su adamın şu videosundan bahsediyorum dostum anlamadıysanız

ayrıca ne anlatıyorsun ben insanlara illa kurun diye kimseyi zorlamadım sadece bende çok iyi şeklide işe yaradı bunun konusunu actım isteyen kullanabilir irtibat kurabilirsin ne yapayım sanki nükleer füze başlığı kaçıran adamlarla irtibat kuruyon bak biz aşiretiz hae der giib olmus

Âdam bilmiyorum demiş kısaca neden kızdın

söyleme tavrı hos değildi ne anlatiyon hos mu sence?

hatex derken su adamın şu videosundan bahsediyorum dostum anlamadıysanız

ayrıca ne anlatıyorsun ben insanlara illa kurun diye kimseyi zorlamadım sadece bende çok iyi şeklide işe yaradı bunun konusunu actım isteyen kullanabilir irtibat kurabilirsin ne yapayım sanki nükleer füze başlığı kaçıran adamlarla irtibat kuruyon bak biz aşiretiz hae der giib olmus

söyleme tavrı hos değildi ne anlatiyon hos mu sence?
Ne anlatıyon derken atarlanmak olaeak değil şive gibi düşün ne anlatıyoraun anlamıyorum da diyebilirdi amacı atarlanmak olsa ne anlatıyon anlamıyorum derdi direkt ikisindede anlamıyom gibi yazınca sen yanlış anlamışsın gibi duruyor

Ne anlatıyon derken atarlanmak olaeak değil şive gibi düşün ne anlatıyoraun anlamıyorum da diyebilirdi amacı atarlanmak olsa ne anlatıyon anlamıyorum derdi direkt ikisindede anlamıyom gibi yazınca sen yanlış anlamışsın gibi duruyor

neyse işte oda benim yazdığımı yanlış anlasın bitti gitti kanka sen neye takıldın ki ya allah askina bi beğendiğim fps boost moost muhabbetini paylastim fpsi dusuk olanlar arasıtrsın kullanmak isterse kullansın diye ne islerle ugrasiyorum sanki anasina s0vduk m1llet1n

Çoğunluk artık windows 11 kullanıyor fakat hatexin videoda kullandığı işletim sistemi windows 10 tam olarak güncel bi video değil yani videodaki bazı ayarlar windows 11 kullananlar için sıkıntı yaratabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,386
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri