Neler Yeni

Hattımı nasıl kendi üzerime alabilirim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Hattım babamın üzerine yaklaşık 10 senedir kullanıyorum. Hattımı kendi üstüme almak istedim turkcelldeki görevli kendi üstüne almaya kalkarsan çok maliyetli olur yeni hat al çok daha ucuza gelir dedi. 10 senedir ne kadar site varsa hepsine telefon numarası ile kayıtlıyım hattı degistirirsem bunların hepsi gidecek. Parası sorun değil öder üstüme alırım ama bunun içinde hat sahibinin imzası onayı falan gerekiyor ve ben uzun zamandır babamla konuşmuyorum böyle bir imkanım yok.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
En temizi yeni hat alıp telefonun da destekliyorsa çift hat kullanmak.

Yoksa babanla beraber Türkcell bayisine gidip hattı kendi üzerine alman lazım.

omerudun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ömer Udun
En temizi yeni hat alıp telefonun da destekliyorsa çift hat kullanmak.

Yoksa babanla beraber Türkcell bayisine gidip hattı kendi üzerine alman lazım.
Ayrıca arkadaşın dediğine ek bir hat parası da devir parası alıyorlar. 2. Hat alman zamanla ona geçmen daha mantıklı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Ayrıca arkadaşın dediğine ek bir hat parası da devir parası alıyorlar. 2. Hat alman zamanla ona geçmen daha mantıklı.
Kabaca Yeni bir hattın 2 katı para öder. Para sorun değil dediği için yazmadım.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki eski numaraları tüm üyelik müyelik falan hepsini yeni numaraya geçirecek bir yöntem var mı mesela iphonelarda icloud var yeni telefona geçince verilerin yeni telefona aktarılıyor falan onun gibi birsey var mı

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Babanın onayı/imzası olmadan numarayı kendi üzerine alman mümkün değil.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Burak Çetin
Peki eski numaraları tüm üyelik müyelik falan hepsini yeni numaraya geçirecek bir yöntem var mı mesela iphonelarda icloud var yeni telefona geçince verilerin yeni telefona aktarılıyor falan onun gibi birsey var mı
yok maalesef tek tek tüm bankalardan vs değiştirmek gerekiyor.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yozlaşmış tanıdık(ülkenin büyük çoğunluğu) bu işi çözer gibi ama bulabilirsen, onun dışında geçenlerde vodafone da taşıma işlemi yaptık 600 küsur tl gidiyor tabi dediğin gibi hat sahibi ile beraber

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
yeni hat almakla aşağı yukarı aynı fiyata geliyor sanırım numara değerliyse direk şubeden yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
hattın sahibiyle yetkili bir bayiye gitmen gerekiyor onlar yardımcı olur 750tl gibi bi fiyatı vardı

whisper snow

80+ Silver
turkcell turk telekom ve vodafone fahis fiyat istiyorlar hocam. netgsm ise 50 tl'ye hat devir islemini hallediyor.

Top Bottom