Neler Yeni

Yardım Hava Temizleyicisi Önerisi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Odam için hava temizleyicisi almayı planlıyorum. Sebebini bilmediğim bir şeylerden dolayı aşırı toz birikiyor. Bu yüzden hava temizleyicisi almaya karar verdim.

Bütçe 1000 TL.
Ev, net 45 metrekare.
Önceliğim sessiz olanlar.

Bu sizce nasıl?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Odam için hava temizleyicisi almayı planlıyorum. Sebebini bilmediğim bir şeylerden dolayı aşırı toz birikiyor. Bu yüzden hava temizleyicisi almaya karar verdim.

Bütçe 1000 TL.
Ev, net 45 metrekare.

Bu sizce nasıl?

Xiaomi'nin vardı bir tane Lemur almıştı ama fiyatıyla alakalı bilgim yok, onu biraz araştırabilirsin bence.
Buldum ama küçük biraz sanırım

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Yorumlar genel anlamda iyi puan da 4.5 alınabilir birde birkaç şey daha ekliyip 1000 tl ye tamalayıp 75 tl indirim kazanıp en azından 75 tl yi bedavaya getirebilirsin hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha birde yt deki incelemelere bak istersen hocam tabi varsa

equinoxx

80+ Bronze

Bütçe 1000 TL.
Ev, net 45 metrekare.

Bu sizce nasıl?

Ya bu toz durumu benim ve en çok nişanlımın canımı sıkıyor. Evimin odaları caddeye sıfır, 2.katta camları veya balkonları açmadıkça pek tozlanma olmuyor. Sizde de böyle bir durum olabilir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bu toz durumu benim ve en çok nişanlımın canımı sıkıyor. Evimin odaları caddeye sıfır, 2.katta camları veya balkonları açmadıkça pek tozlanma olmuyor. Sizde de böyle bir durum olabilir.
Benim evde zaten pencere yok. Sorunu çözemedik bir türlü.

equinoxx

80+ Bronze

rech

80+ Bronze

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tozun sebebi evinizde yerden ısıtma var ve halı kullanıyorsanız olabilir.
Yerden ısıtma yok ama halı var.
Merkezi klima sistemi var. Komşulara sordum onlarda sıkıntı yoktu. Halılar tozlu desem baya bi temizledim ve temizlettirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz bütçeyi arttırabilirsen harika olur, küçük boyutlular çok geç sürede temizliyor.
Ev küçük zaten sorun olacağını pek zannetmiyorum.
Öneriniz var mı?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam bir odamda mining yapıyorum ve kartların soğuması için pencere 7 gün 24 saat açık. Oda ve ekran kartları maalesef toz oluyor. Sürekli temizlesem de ekran kartlarının zamanla bu tozdan dolayı sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Bu cihazlar benim de işime yarar mı acaba?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam bir odamda mining yapıyorum ve kartların soğuması için pencere 7 gün 24 saat açık. Oda ve ekran kartları maalesef toz oluyor. Sürekli temizlesem de ekran kartlarının zamanla bu tozdan dolayı sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Bu cihazlar benim de işime yarar mı acaba?
Büyük bir tane alırsan ancak kurtalır.

Top Bottom