NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,298
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yarın belirlerler işte, bı kaç arkadaş e-posta atarsa akvaryum kasa arayanlar için fırsat olursalı günü açıklanıyor belirlenmiyor
Yarın belirlerler işte, bı kaç arkadaş e-posta atarsa akvaryum kasa arayanlar için fırsat olursalı günü açıklanıyor belirlenmiyor
info nerden hocam içerde adamın mı varErkeninden belirleniyor
O kadar belli ediyoruz değil miinfo nerden hocam içerde adamın mı var
jhagsdhasghd belli oluyo evet. bu hafta güzel bi silikonlu kulakiçi kulaklık gelir inş 500-600 bandına mümkünse siyah renkO kadar belli ediyoruz değil mi
KB904L 1000 liraya gelirsejhagsdhasghd belli oluyo evet. bu hafta güzel bi silikonlu kulakiçi kulaklık gelir inş 500-600 bandına mümkünse siyah renk![]()
Gelsin1300e aldım gelmesin 1000e hahsh
Kaça düşecek fiyatı düşerse?Dostlar merhaba,
Geçen hafta salı günü Havit indirim fırsatlarını takip edenler bilir; o gün Akvaryum Beyaz Kasa ekstra kuponla oldukça güzel bir fiyata satıldı.
Bu hafta salı günü ise aynı kasanın siyah rengini almak isteyenler için benzer bir indirim görmek istiyorsak. Bu nedenle aşağıdaki metni Havit’e e-posta olarak atmanızı rica ederim.
Atalarımızın dediği gibi: “Bir elin nesi var, iki elin sesi var.” Hep birlikte talebimizi iletirsek, siyah kasayı da güzel fiyattan alma şansımız artar.
Alıcı: [email protected]
904l bu hafta gelmez diye düşünüyorum gelirse 900l gelir benceGelsin
Kasa gelirse 1.5k argb fan parasıKaça düşecek fiyatı düşerse?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
904l bu hafta gelmez diye düşünüyorum gelirse 900l gelir bence
Zaten gelmez. Gelirse çekerim kasanın yanına904l bu hafta gelmez diye düşünüyorum gelirse 900l gelir bence
+1de bendenDostlar merhaba,
Geçen hafta salı günü Havit indirim fırsatlarını takip edenler bilir; o gün Akvaryum Beyaz Kasa ekstra kuponla oldukça güzel bir fiyata satıldı.
Bu hafta salı günü ise aynı kasanın siyah rengini almak isteyenler için benzer bir indirim görmek istiyorsak. Bu nedenle aşağıdaki metni Havit’e e-posta olarak atmanızı rica ederim.
Atalarımızın dediği gibi: “Bir elin nesi var, iki elin sesi var.” Hep birlikte talebimizi iletirsek, siyah kasayı da güzel fiyattan alma şansımız artar.
Alıcı: [email protected]
1.5Attım ben de e-posta inşallah gelir. Beyaz kaça satıldı dostlar geçen hafta ?