Öneri Havit Akvaryum Siyah Kasa İndirim

jhagsdhasghd belli oluyo evet. bu hafta güzel bi silikonlu kulakiçi kulaklık gelir inş 500-600 bandına mümkünse siyah renk :D
KB904L 1000 liraya gelirse

1000002925.webp

Dostlar merhaba,
Geçen hafta salı günü Havit indirim fırsatlarını takip edenler bilir; o gün Akvaryum Beyaz Kasa ekstra kuponla oldukça güzel bir fiyata satıldı.

Bu hafta salı günü ise aynı kasanın siyah rengini almak isteyenler için benzer bir indirim görmek istiyorsak. Bu nedenle aşağıdaki metni Havit’e e-posta olarak atmanızı rica ederim.

Atalarımızın dediği gibi: “Bir elin nesi var, iki elin sesi var.” Hep birlikte talebimizi iletirsek, siyah kasayı da güzel fiyattan alma şansımız artar.

Alıcı: [email protected]
Kaça düşecek fiyatı düşerse?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

904l bu hafta gelmez diye düşünüyorum gelirse 900l gelir bence

Kaça düşecek fiyatı düşerse?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

904l bu hafta gelmez diye düşünüyorum gelirse 900l gelir bence
Kasa gelirse 1.5k argb fan parası 😀
Kankam sende e-posta atta adamlar bilsin satılacak ürünü

Attım ben de e-posta inşallah gelir. Beyaz kaça satıldı dostlar geçen hafta ?

Dostlar merhaba,
Geçen hafta salı günü Havit indirim fırsatlarını takip edenler bilir; o gün Akvaryum Beyaz Kasa ekstra kuponla oldukça güzel bir fiyata satıldı.

Bu hafta salı günü ise aynı kasanın siyah rengini almak isteyenler için benzer bir indirim görmek istiyorsak. Bu nedenle aşağıdaki metni Havit’e e-posta olarak atmanızı rica ederim.

Atalarımızın dediği gibi: “Bir elin nesi var, iki elin sesi var.” Hep birlikte talebimizi iletirsek, siyah kasayı da güzel fiyattan alma şansımız artar.

Alıcı: [email protected]
+1de benden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,631
Üyeler
185,915
Son üye
juse
Geri