- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,518
O 3. fanın etiketini öyle yapmayı kim akıl etti acaba
Etiket bitmiş bundan yapıştırmışlar gibi gözüküyorO 3. fanın etiketini öyle yapmayı kim akıl etti acaba
valla alınacak risk değil ya olurda ya pompa kısmından sıvı kaçırırsa vs vs bence bir süre alınmazCombatry kodunu kullanın. Bu fiyatta 3 fanlı 360 mm beyaz sıvı soğutucu bedava. Sıvı soğutucu yok bu paraya.
![]()
Havit Gamenote F2002 Su Soğutmalı Fan 3lü Beyaz
Havit Gamenote F2002 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu - AM5 ve Intel LGA1700 Uyumluwww.havitstore.com.tr
Sıcaklık değerleri iyi gözüküyor.
bir zahmet iyi olsun marka basıyor parayı konuşuyorlarincelemeler iyi gibi gozukuyor alinabilir f/p olarak
Liqmaxflo nun stokları gelecek mi hocam bir bilgi varsa bekleyin derimDostlar ben haziran sonu temmuz başı gibi sistem toplicam. Alsam mı karar veremedim. Aslında enermax liqmaxflo 360'ın stoklarını bekliyorum, gelse direk onu çekicem. Pc değiştireceğim de garanti değil bu arada, şu kampanyayı haziran sonu yapsalar düşünmezdim de şuan ikilemde kaldım.
bittiCombatry kodunu kullanın. Bu fiyatta 3 fanlı 360 mm beyaz sıvı soğutucu bedava. Sıvı soğutucu yok bu paraya.
![]()
Havit Gamenote F2002 Su Soğutmalı Fan 3lü Beyaz
Havit Gamenote F2002 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu - AM5 ve Intel LGA1700 Uyumluwww.havitstore.com.tr
Sıcaklık değerleri iyi gözüküyor.
Hocam benim elimde de bir bilgi yok. Gaming.gen.tr'ye sordum stok hakkında bilgi veremeyiz dediler. Gelmesini ümit ediyorum gibi sadece şuanlık. Havit'in stoklarda bitmiş zaten, nasipte değilmiş diyelim.Liqmaxflo nun stokları gelecek mi hocam bir bilgi varsa bekleyin derim
Hocam liqmaxflo değilde sanırım bir tane saha enermaxın modeli var ona bakabilirsnizHocam benim elimde de bir bilgi yok. Gaming.gen.tr'ye sordum stok hakkında bilgi veremeyiz dediler. Gelmesini ümit ediyorum gibi sadece şuanlık. Havit'in stoklarda bitmiş zaten, nasipte değilmiş diyelim.
Ya da thermalright modellere de bakabilirsiniz benzer kalitededirHocam liqmaxflo değilde sanırım bir tane saha enermaxın modeli var ona bakabilirsniz