🔥İndirim Havit Gamenote F2002 360mm 3 Fanlı Beyaz Sıvı Soğutucu 1.486 TL

Dostlar ben haziran sonu temmuz başı gibi sistem toplicam. Alsam mı karar veremedim. Aslında enermax liqmaxflo 360'ın stoklarını bekliyorum, gelse direk onu çekicem. Pc değiştireceğim de garanti değil bu arada, şu kampanyayı haziran sonu yapsalar düşünmezdim de şuan ikilemde kaldım.

120mm fanın tanesi zaten 300-400 lira olmuş bedava. masaüstü kullansam kaçırmazdım

Combatry kodunu kullanın. Bu fiyatta 3 fanlı 360 mm beyaz sıvı soğutucu bedava. Sıvı soğutucu yok bu paraya.

Sıcaklık değerleri iyi gözüküyor.
valla alınacak risk değil ya olurda ya pompa kısmından sıvı kaçırırsa vs vs bence bir süre alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

incelemeler iyi gibi gozukuyor alinabilir f/p olarak
bir zahmet iyi olsun marka basıyor parayı konuşuyorlar :D

Dostlar ben haziran sonu temmuz başı gibi sistem toplicam. Alsam mı karar veremedim. Aslında enermax liqmaxflo 360'ın stoklarını bekliyorum, gelse direk onu çekicem. Pc değiştireceğim de garanti değil bu arada, şu kampanyayı haziran sonu yapsalar düşünmezdim de şuan ikilemde kaldım.
Liqmaxflo nun stokları gelecek mi hocam bir bilgi varsa bekleyin derim

Aldım umarım para boşa gitmemistir. Kaç gündür sıvı soğutma araştırıyordum. 9800x3d yada 7800x3d alıcaktım umarım iş görür. Pompasiyla fanı sessiz denmiş umarım öyledir. İyzco sağolsun bedavaya geldi. (Gelen cashbacklerle)

Ekler

• 1000047632.webp
    1000047632.webp
    38.8 KB · Hit: 118
Liqmaxflo nun stokları gelecek mi hocam bir bilgi varsa bekleyin derim
Hocam benim elimde de bir bilgi yok. Gaming.gen.tr'ye sordum stok hakkında bilgi veremeyiz dediler. Gelmesini ümit ediyorum gibi sadece şuanlık. Havit'in stoklarda bitmiş zaten, nasipte değilmiş diyelim.

Çinli malzeme çok iyi değildir ama çoğu 240mm den daha fazla iş görür. Stok olsa 100tl de cashback vardı.

Hocam benim elimde de bir bilgi yok. Gaming.gen.tr'ye sordum stok hakkında bilgi veremeyiz dediler. Gelmesini ümit ediyorum gibi sadece şuanlık. Havit'in stoklarda bitmiş zaten, nasipte değilmiş diyelim.
Hocam liqmaxflo değilde sanırım bir tane saha enermaxın modeli var ona bakabilirsniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam liqmaxflo değilde sanırım bir tane saha enermaxın modeli var ona bakabilirsniz
Ya da thermalright modellere de bakabilirsiniz benzer kalitededir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,230
Üyeler
186,036
Son üye
backstart
Geri