Çözüldü✓ Havit H2002P mikrofon bozuldu

swocth

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
1300
Arkadaşlar merhaba bugün oyun oynarken mikrofonum bir anda bozuldu ve hiçbir şekilde ses gitmemeye başladı. İçini açıp baktığımda kablolar sağlamdı. Sonra ses kartının olduğu kısmı açıp mikrofonu dinleme moduna aldım. Ses kartına her dokunduğumda veya kulaklığın ışıklarını değiştirdiğimde dümdüz cızırtı olan seste hareketlenme oluyor karta her dokunduğumda dokunma sesini alıyor ve video izlerken çok hafif video sesinide alıyor ama hiçbir şekilde benim sesimi almıyor. Driverlerini silip tekrar yükledim ama olmadı ne yapabilirim. Kulaklık Havit H2002P 7.1 RGB

çözebildin mi
Hayır, yeni mikrofon aldım. Kulaklığın mikrofon bozulduktan 1-2 ay sonra RGB ışıklandırması da bozuldu. Kablosu yüzünden çok dandik bir kablo birbirine dolanıyor ve zamanla yırtılıyor.

Hayır, yeni mikrofon aldım. Kulaklığın mikrofon bozulduktan 1-2 ay sonra RGB ışıklandırması da bozuldu. Kablosu yüzünden çok dandik bir kablo birbirine dolanıyor ve zamanla yırtılıyor.
Reis, içini nasıl açtın? Benimki gayet güzel bir şekilde normal olarak çalışıyordu. (Biraz takıntılıyım) Sonrasında ben bir kere döndürdüm bunu. Sonra hangi yöne döndürdüğümü unutup birkaç saat boyunca doğru yönü bulmaya çalıştım döndürerek. Mikrofon çalışıyor fakat hafifçe oynattığımda bile mekanizması gacırdıyor. Yapacağım alt tarafı doğru yönü bulmaktı, saçma sapan inadım yüzünden gacir gucur hale getirdim😥

Geri