igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,970
ben sana ana konu açtın demedimki konu açmışsın dedimAna konuyu dedi
ben sana ana konu açtın demedimki konu açmışsın dedimAna konuyu dedi
kb884L düşerse düşer oda biraz düşük ihtimal diğer klavylerde alınmaz fikrimce1000-1500 civarına güzel bi klavye düşer mi?
KB885L 1000 seviyesine düşerse alınır bence, güzel klavye.kb884L düşerse düşer oda biraz düşük ihtimal diğer klavylerde alınmaz fikrimce
Haftanın indirimi ana konu olamaz. Normal ana konu açıldı ve kilitlendi. Zaten ana konu olması saçmaben sana ana konu açtın demedimki konu açmışsın dedimneyse haftaya ben konu açayım ana konu etiketi alır bari
![]()
gaming gecesi mantığında değilmi bu happy hour? her hafta düzenli aynı saatte indirim oluyorHaftanın indirimi ana konu olamaz. Normal ana konu açıldı ve kilitlendi. Zaten ana konu olması saçma
Reis sal artık ya.gaming gecesi mantığında değilmi bu happy hour? her hafta düzenli aynı saatte indirim oluyor
Şu an gaming gecesi konusu da saçma. İlk açıldığı tarihlerde iyidi de 100'lerce sayfa bindiği için neyin ne olduğu sadece tsrihe baksrak anlalılıyorgaming gecesi mantığında değilmi bu happy hour? her hafta düzenli aynı saatte indirim oluyor
Fuxi h7 bekliyorum 1000 TL civarına alınmaz mı sence?Gelirse H2002 serisi alınır. Fuxi serisi alınmaz
AlınmazFuxi h7 bekliyorum 1000 TL civarına alınmaz mı sence?
Konuya yazdım yaÜrünler önceden belli oluyordu, düşmedi mi daha?
h7 güzel bence alınabilir 3 aydır bir sorun yaşamadım mikrofonu güzel seside iyi alıyor sadece dışarıda kullanamazsın dışardan ses çok gelir oda zaten bunun için değil 1500 bandına başka kablosuz kulaklık yok zatenFuxi h7 bekliyorum 1000 TL civarına alınmaz mı sence?