❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

Selam Havit KB884L klavyelerim. Geçen hafta stoklar erken bitti, helal. Bugünkü ürün tahminim: Havit’in bir tane ürünü gelebilir, gerisini Allah bilir. Erkenden haber vermek için 18 saat öncesinden konu açıyorum; zaten 8 saat uyuma var desek, 10 saat önceden milletin haberi oluyor. Geçen hafta bunun yüzünden laf yedim, o yüzden söylüyorum bunu.

Kulaklık tarafında çok soru var. Fuxi serisi ve fiyatı 800 lira altında olan oyuncu kulaklıklarını almanızı önermiyorum. Bunlara H2038U ve H2007U dahil. Geneli kronik sorunlu ve mikrofonun çalışmaması hakkında çok şikayet var. Fuxi H3 ve H2230D’ye sahibim; sesi ve mikrofonu çok kötü, para edecek şeyler değiller. H2230D’nin mikrofonu Fuxi H3’ten biraz daha iyi. Konfor olarak ikisi de kötü, özellikle H2230D’yi sakın almayın. Saat 17’ye kadar Instagram üzerinden ürünleri paylaşıyorlar, buraya da yazacağım.

Bunun harici KB884L harici ürünler hakkında bikgim yok. Akbank yüzünden KB884L'de alamadım xd

Fare olarak yazılımları kötü, ürünler kaliteli yinede.

H2002p gelirmi ya

İncelemesini yaptim h2002p den ses olarak kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H2002bg bekliyorum bugün
Soundbar için söylemiştim .

Krala bunu kimse bilemez
Ha anladım reis konuyu okumaya erindimde sence gelirse hangileri alınır şu 2039 bg geçwnlerde 1300 e mi ne düşmüştü mesela o fln alınır mı birde hiç biri gelmezse fuxi düşünüyorum o kadar kötü mü (normalde kalitelerini biliyorum ama kulanıcıdan duymak dhaa mnatıklı)

Ha anladım reis konuyu okumaya erindimde sence gelirse hangileri alınır şu 2039 bg geçwnlerde 1300 e mi ne düşmüştü mesela o fln alınır mı birde hiç biri gelmezse fuxi düşünüyorum o kadar kötü mü (normalde kalitelerini biliyorum ama kulanıcıdan duymak dhaa mnatıklı)
Fuxi kullanmadım ama malzeme kalitesi olarak 2039bg ye göre kötü sürücüden kaynaklı muhtemelen sesi daha azdır bana göre tek avantajı kumaj ped olması onun dışında bence her açıdan 2039bg daha iyi . sıcak havalarda terleme yapıyor baya ama pedlerin ses yalıtımı cloud 3 den daha iyi .
Konu dışı olacak biraz herkesin servis deneyimi farklı oluyor maalesef 2039bg nin dongle kasa arkasında takılı iken kasayı söktüm duvara çarptı eğildi ve bozuldu servise sordum 450tl idi galiba yedek temin ettiler eşleştirmeyi yapamadım tekrardan servis ile görüştüm ücretsiz kulaklık ile dongle kendilerine gönderdim eşleştirme yapıp geri gönderdiler açıkcası servisinden memnun kaldım ben .

Son düzenleme:
Fuxi kullanmadım ama malzeme kalitesi olarak 2039bg ye göre kötü sürücüden kaynaklı muhtemelen sesi daha azdır bana göre tek avantajı kumaj ped olması onun dışında bence her açıdan 2039bg daha iyi . sıcak havalarda terleme yapıyor baya ama pedlerin ses yalıtımı cloud 3 den daha iyi .
Düşerse yapıştırıyorum o zaman

Bu konuyu şimdi gördüm. Saat 5'de açılsa görmezdim. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,730
Üyeler
185,937
Son üye
yusui45
Geri