drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,389
Koltuk nasıl alınır mı ? RGB diyorda renkler tırt gibi kulaklık var mı kablosuz fps için?üstte yazdım hocam
Koltuk nasıl alınır mı ? RGB diyorda renkler tırt gibi kulaklık var mı kablosuz fps için?üstte yazdım hocam
Anker q serisi kulaklıklar cok ii 10 saatte bile kulagi acitmiyor ses kalitesine yorum yok zatenhoca sen bana kulaklık öner geçenkinde kulaklık alacaktım kötüdür diye almadım ne alayım kulaklık kablosuz olursa iyi olur yok mu havitte fps için ideal müzik film falan için fps oyunları için adam akıllı kulaklık ?
Fuxi h7 iyiyse bende Alcam fps.oyunlari için kabloludan bıktımfuxi h7 geliyormuş sizce haftaya beklenirmi bunu almalımıyız
fuxi h7 geliyormuş sizce haftaya beklenirmi bunu almalımıyız
AlınmazFuxi h7 kulaklık alınır mı bilen var mı
hocam incelemelrine baktımfiyat güzel gibi h3 gibi fiyatı var neden alınmaz sizceAlınmaz
incelemelere baktım h3 e oranla daha iyileştirdiklerini söylüyorlar emin olamadımFuxi h7 iyiyse bende Alcam fps.oyunlari için kabloludan bıktım
H3 ile neredeyee fark yok. Sesi ve mikrofonu kötühocam incelemelrine baktımfiyat güzel gibi h3 gibi fiyatı var neden alınmaz sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
incelemelere baktım h3 e oranla daha iyileştirdiklerini söylüyorlar emin olamadım
h3 oranla iyi kötülüğünü bilemem ama vazgeçtim almicam gibi duruyor 4H3 ile neredeyee fark yok. Sesi ve mikrofonu kötü
valla karar verdim ya almicam havftaya h2002bg veya 2039Bg Gelirse alırım yoksa rampage blitzH3 ile neredeyee fark yok. Sesi ve mikrofonu kötü
Rampage'in hiçbir ürürnü alınmazh3 oranla iyi kötülüğünü bilemem ama vazgeçtim almicam gibi duruyor 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla karar verdim ya almicam havftaya h2002bg veya 2039Bg Gelirse alırım yoksa rampage blitz