❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

fuxi h7 geliyormuş sizce haftaya beklenirmi bunu almalımıyız

hoca sen bana kulaklık öner geçenkinde kulaklık alacaktım kötüdür diye almadım ne alayım kulaklık kablosuz olursa iyi olur yok mu havitte fps için ideal müzik film falan için fps oyunları için adam akıllı kulaklık ?
Anker q serisi kulaklıklar cok ii 10 saatte bile kulagi acitmiyor ses kalitesine yorum yok zaten

Mouse alınır mı

Koltuk kalitesi iyiyse alacağım kullanan var mı gaming koltuğu? 125-139 kg taşıma kapasitesi varmış kaliteli mi acaba ürün?

h7 alacak olanlar için kulaklık çok rahat ve hafif cloud 3 wirelessa oranla ama seste arada robotlaşma oluyor bunu günde 2 3 kere yaşıyorum 7 8 saat pc başındayım onun haricinde sanal 7.1 i video izlerken vesaire veyahutta şarkı dinlerken iş görüyor çok kötü değil fps oyunları oynamadığım için 7.1 i fps anlamında deneyimlemedim bana 700 e geldiği için fiyatına göre gayet okey

hocam incelemelrine baktımfiyat güzel gibi h3 gibi fiyatı var neden alınmaz sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

incelemelere baktım h3 e oranla daha iyileştirdiklerini söylüyorlar emin olamadım
H3 ile neredeyee fark yok. Sesi ve mikrofonu kötü

h3 oranla iyi kötülüğünü bilemem ama vazgeçtim almicam gibi duruyor 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla karar verdim ya almicam havftaya h2002bg veya 2039Bg Gelirse alırım yoksa rampage blitz
Rampage'in hiçbir ürürnü alınmaz

Geri