❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

olm konu açmışsın işte niye açmadım diye inkar ediyon :D zaten açan herkesin konular kitlenmiş :D

olm konu açmışsın işte niye açmadım diye inkar ediyon :D zaten açan herkesin konular kitlenmiş :D
Konuyu açan kişiye baksana bi? Böyle bir konuyu hiç açmadım

Konuyu açan kişiye baksana bi? Böyle bir konuyu hiç açmadım
bunu kim açmış

bunu kim açmış
Bu ne alaka?

geçen hafta açtığını devam ettir demiştim sonradan o konunun kilitlendiğini fakettim olay bu sen ben geçen hafta konu açmadım diyon konunun linkini atıyom ben açmadım diyon bi daha atıyom bu ne alaka diyon :D

geçen hafta açtığını devam ettir demiştim sonradan o konunun kilitlendiğini fakettim olay bu sen ben geçen hafta konu açmadım diyon konunun linkini atıyom ben açmadım diyon bi daha atıyom bu ne alaka diyon :D
Allah Allah, kilitlendiği için olabilir mi?

sen geçen hafta kaç tane konu açtın aga

Selam Havit KB884L klavyelerim. Geçen hafta stoklar erken bitti, helal. Bugünkü ürün tahminim: Havit’in bir tane ürünü gelebilir, gerisini Allah bilir. Erkenden haber vermek için 18 saat öncesinden konu açıyorum; zaten 8 saat uyuma var desek, 10 saat önceden milletin haberi oluyor. Geçen hafta bunun yüzünden laf yedim, o yüzden söylüyorum bunu.

Kulaklık tarafında çok soru var. Fuxi serisi ve fiyatı 800 lira altında olan oyuncu kulaklıklarını almanızı önermiyorum. Bunlara H2038U ve H2007U dahil. Geneli kronik sorunlu ve mikrofonun çalışmaması hakkında çok şikayet var. Fuxi H3 ve H2230D’ye sahibim; sesi ve mikrofonu çok kötü, para edecek şeyler değiller. H2230D’nin mikrofonu Fuxi H3’ten biraz daha iyi. Konfor olarak ikisi de kötü, özellikle H2230D’yi sakın almayın. Saat 17’ye kadar Instagram üzerinden ürünleri paylaşıyorlar, buraya da yazacağım.

Bunun harici KB884L harici ürünler hakkında bikgim yok. Akbank yüzünden KB884L'de alamadım xd

Fare olarak yazılımları kötü, ürünler kaliteli yinede.

1,2k ya aj159 pro almak mı yoksa havitin indirime giren kablosuz mousesinden almak mı daha iyi olur sence?

tamam onu dedi zaten en başta, sen açmadım niye diyon direkt desene açtım kitlendi diye

1000-1500 civarına güzel bi klavye düşer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,660
Üyeler
185,923
Son üye
Fezst
Geri