varSoundbar için ayrıca kargo parası var mı ?
vasat olmaz kafi oldugunu düşünüyorumherkes hoparlör çekti sanırım umarım iyidir lazımdı
webcam nasıldırÜrünler belli oldu. bu hafta bayağı boş
1₺ (60₺) kargo parasına değmez
![]()
Havit Gamenote KC002 Anahtarlık
Havit Gamenote Blue Switch Anahtarlık - Şeffafwww.havitstore.com.tr
400₺
![]()
Havit Gamenote H2037D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
50mm (yüksek manyetik) Hoparlör 115 db ±3db Hassasiyet 20 hz - 20 khz Frekans 4.0*1.5mm Mikrofon 2x3.5mm jack ve USB (2.1m kablo uzunluğu) 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
400₺
![]()
Havit Gamenote KB838L Rainbow Aydınlatma Oyuncu Klavyesi - Siyah
Havit Gamenote KB838L Rainbow Aydınlatma Metal Oyuncu Klavyesi - Siyahwww.havitstore.com.tr
250₺
![]()
Havit Gamenote MS1020S RGB Programlanabilir Oyuncu Mouse - Siyah
Havit Gamenote MS1020S RGB Işıklı Programlanabilir Gaming Mouse - 7 Tuş | 7200 DPI - Siyahwww.havitstore.com.tr
700₺
![]()
Havit Gamenote SK770BT RGB Bluetooth Masaüstü Oyuncu Hoparlörü BT 5.3 Bağlantı
Havit Gamenote SK770BT RGB Bluetooth Masaüstü Oyuncu Hoparlörü BT 5.3 Bağlantıwww.havitstore.com.tr
800₺
![]()
Havit HV-HN24G Full HD PRO 2K WebCam - Siyah
Havit HV-HN24G Full HD Pro 2K Webcam Otomatik Odaklama LED Işıklı Mikrofonluwww.havitstore.com.tr
700₺
![]()
Havit Gamenote G158BT Pro Transparan RGB Gamepad Joystick
Renkli Nefes Alan LED Çarpıcı RGB ve Ayrıca 3 Farklı Işık Modu ile Özel Oyun Ortamı 2 Büyük Boy Geri Tuşu Uyumlu Cihaz Playstation 4, Android/IOS 13.0+/PS3/PS4/Switch Bağlantı Bluetooth 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
500₺
![]()
Havit PB5202 MageSafe Powerbank 5.000 mAh - Gri
Havit PB5202 5.000mAh Magsafe Manyetik Kablosuz Powerbank Ultra Ince 20W, Iphone Uyumlu - Griwww.havitstore.com.tr
3.000₺
![]()
Havit PJ217 Prime Moonstone HD Projeksiyon 1080P Desteği, WiFi, Bluetooth, Ekran Yansıtma Auto Focus
1280×720 (1080P Desteği) Çözünürlük 40.000 Saat Lamba Ömrü WIFI Kablosuz Görüntü Aktarımı 180 Ansi Lumen Parlaklık Otomatik Fokus 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
800₺
![]()
Havit H652BT ANC Bluetooth Katlanabilir Kulaküstü Kulaklık - Anc, Çoklu Bağlantı - Bej
Havit H652BT ANC Bluetooth Katlanabilir Kulaküstü Kulaklık - Anc, Çoklu Bağlantı - Bejwww.havitstore.com.tr
knk bende hala stokta var niye kaçırdınarkadaş hoparlörü bir ben alamadım ya
Bilemedim bende , çok kulaklık takmayı sevmiyorum pek oyunda oynamıyorum zaten ama nereyi koyabilirim onu bilmiyorum monitörün standından dolayı.arkadaş hoparlörü bir ben alamadım ya
kaçırmadım, stokta var aslında. 1050 Ti için almak istemedimknk bende hala stokta var niye kaçırdın
benim eski hoparlörü kasaya ya da alt kısma yukarı bakacak şekilde kullanıyordumBilemedim bende , çok kulaklık takmayı sevmiyorum pek oyunda oynamıyorum zaten ama nereyi koyabilirim onu bilmiyorum monitörün standından dolayı.
bnede alsammı kiwebcami aliyom ben
900 1k da değil ama nerede satacağımevet, o doğru. ama 1000'e çok güzel klavye, iade etmeye değmez. ya da 1200'den satarsınız 200 lira kârınız olur. stok Havit'in sitesinde yok, gelmeyebilir bugün