Neler Yeni

Havuzda bacakların aşağıya batması?

C4JN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Can Yüksel
Yüzme kursuna yeni kaydoldum hayatım boyuncada fazla yüzmüşlüğüm yok yani kısaca başlangıç seviyesindeyim. Yüzerken her şeyi doğru yapmaya çalışıyorum fakat bacağımı tam olarak suyun üstüne kadar kaldıramıyorum ve bacaklarım aşağıya batıyor. Hocalara sorduğumda kendini çok kastığın için diyor fakat halbuki çok rahatım. Bir de havuzdan çıktığımda belimde biraz ağrı oluyor 2 si birbirine bağlantılı yani. Bunun nedeni vücudumun fazla esnek olmamasından mıdır yoksa bacağım biraz kalın o yüzden midir? Böyle boş bir konu açmak istemezdim ama internettede fazla bir kaynak bulamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Serkan ateş
Hocaların dediği doğru ne kadar kendini kasmadığını düşünsen bile emin ol kasiyorsun:) ama merak etme herkeste böyle olur bende de böyle oldu yavaş yavaş alışırsın

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Şu an 105 kiloyum. Önceden(5 sene önce) yarı profesyonel yüzüyordum(hız olarak değil uzun tur olarak). Ve şunu söyleyebilirim ki bacak kalınlığı ile alakası yok. Hocalarını dinle. Onlar direk gözlemliyorlar. Yüzmede görmeden tavsiye vermek biraz zor. :)

Pychenlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
xxxxxxxxxxxx
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Donanım ve Aygıtlar, Yazılım.
Steam
Pychenlex
Twitter
PychenlexCS
Kafanızın içini boşaltmayı deneyin. Tamamen konsantre olmanızı tavsiye ederim.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Yüzme kursuna yeni kaydoldum hayatım boyuncada fazla yüzmüşlüğüm yok yani kısaca başlangıç seviyesindeyim. Yüzerken her şeyi doğru yapmaya çalışıyorum fakat bacağımı tam olarak suyun üstüne kadar kaldıramıyorum ve bacaklarım aşağıya batıyor. Hocalara sorduğumda kendini çok kastığın için diyor fakat halbuki çok rahatım. Bir de havuzdan çıktığımda belimde biraz ağrı oluyor 2 si birbirine bağlantılı yani. Bunun nedeni vücudumun fazla esnek olmamasından mıdır yoksa bacağım biraz kalın o yüzden midir? Böyle boş bir konu açmak istemezdim ama internettede fazla bir kaynak bulamıyorum.
Esnek olmama veya kilonun olması gibi konular olayın akıbeti ile alakalı değildir. Neler neler suyun yüzeyinde duruyor senin bacak kalınlığı esnekliğin veya başka olaylar ile açıklaması yok kendini bu tür düşünceler ile olumsuzluğa sürükleme akışına bırak korkma

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Hazır bu konuda varken yüzmek için gerçekten su geçirmeyen bir kulak tıkacı var mı zarım delik o yüzden su kaçmaması gerek

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hazır bu konuda varken yüzmek için gerçekten su geçirmeyen bir kulak tıkacı var mı zarım delik o yüzden su kaçmaması gerek
Yüzme hocalarından tavsiye almanı öneririm burdakiler önerir takarsın su kaçar falan uğraştırıcı olur baya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yeni başladığınız için siz kasmadığınızı düşünseniz bile vücut kendini otomatik salar tam olarak kasmadan kendini bırakınca sanki takla atıyormuşsun gibi ayakların yukarı gidiyor zaten.

Top Bottom