Neler Yeni

Hawk fab alınır mı 4.499 TL?

Stayy

80+
Arkadaşlar bu hawk fab nasıl bir anda böyle zamlandı koltuğa ihtiyacım var kaç gündür bekliyorum indirime girsin diye. Daha 7. ayın ortalarında 3.899 TL'di amazon primeda o zaman almadım keşke alsaymışım. Halen bekliyorum beklemeli miyim çok pahalı değil mi sizce de giriş seviye bir koltuğa göre? akıl karı iş değil asgari ücretin 3te1 mi yarısı mı ne yani.

batuu123

80+ Bronze
bende koltuk bakıyorum da hawkın çok sorunu var gibi xprime daha mantıklı geliyor aynı paraya

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yasin Seyrekoğlu
hawk kullanıyorum eksilerini söyleyim sağ ve solda kolu koyma yerleri küçük geliyor birde bel mınderı sureklı aradaki boşluğa kaçıyor onun dışında guzel koltuk terletmıyor ben memnunum bunlara takılmassan alabılrısın

xTURANN

80+ Silver
V4 ( Siyah Olanını Aldım ) Bugün saat 5'te geldi. Kolay Gelsin Kargo Firması ile.. Cuma günü gece sipariş ettim sen düşün. Normalde o saatte kargolar kapalı oluyor. Cumartesi pazarda kapalı olduklarını var sayarsak çok çok hızlı geldi.
Amazondan aldığım için isim yazdıramadım ama gerekte yok. Zaten görmüyorsun. Henüz kurmadım diğer evime taşıyacağım ama şunu söylemeliyim, koltuk çok iyi. 2 Yıldır kullanan arkadaşım var, boyun yastığı hariç bir sıkıntısını görmedim dedi. Rahatlık kişiden kişiye göre değişir. Benim kamburum var, belki bana çok daha rahat gelicek.

Ayrıca HAWK'ın Sponsor olduğu kişilere bak, youtube incelemelerine göz at. Anlarsın kalitesini nasıl bir şey olduğunu.
Birde HAWK'ın kendi sitesinde dahi 6.5'tan 5.5'a düşmüşken Amazondan 4.5 Civarına almak çok iyi. Peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar al gitsin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,597
İsim
Kerem Çavuş
5 aya yakındır kullanıyorum tek şikayetim sağ sol yaparken hafif bir ses çıkıyordu whatsapp hattı üzerinden ulaştım tarafıma yeni bir amartisör ve alt mekanizma gönderdiler sattık bitti değil satış sonrası da ilgilerini görüyorsun zaten bu bütçede en mantıklısı bence

Stayy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V4 ( Siyah Olanını Aldım ) Bugün saat 5'te geldi. Kolay Gelsin Kargo Firması ile.. Cuma günü gece sipariş ettim sen düşün. Normalde o saatte kargolar kapalı oluyor. Cumartesi pazarda kapalı olduklarını var sayarsak çok çok hızlı geldi.
Amazondan aldığım için isim yazdıramadım ama gerekte yok. Zaten görmüyorsun. Henüz kurmadım diğer evime taşıyacağım ama şunu söylemeliyim, koltuk çok iyi. 2 Yıldır kullanan arkadaşım var, boyun yastığı hariç bir sıkıntısını görmedim dedi. Rahatlık kişiden kişiye göre değişir. Benim kamburum var, belki bana çok daha rahat gelicek.

Ayrıca HAWK'ın Sponsor olduğu kişilere bak, youtube incelemelerine göz at. Anlarsın kalitesini nasıl bir şey olduğunu.
Birde HAWK'ın kendi sitesinde dahi 6.5'tan 5.5'a düşmüşken Amazondan 4.5 Civarına almak çok iyi. Peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar al gitsin.
hocam bu koltuğa cidden 6.5 verecek bir insan var mı? yani veren de ne diyeyim zengindir para derdi yoktur koyayım gitsin diyordur. 5.5 acayip pahalı, 4.5 pahalı, benim düşünceme göre tekrar 3.5-4 arası bir fiyatı tam ideal fiyat üstünü vermek istemiyorum bu tamamen satıcı alıcı meselesi almazsan, almazlarsa illa ki düşer fiyat. Akakçenin fiyat analiz tahmin kısmında düşeceği gösteriliyor umarım düşer.

Zechion

80+ Silver
hocam bu koltuğa cidden 6.5 verecek bir insan var mı? yani veren de ne diyeyim zengindir para derdi yoktur koyayım gitsin diyordur. 5.5 acayip pahalı, 4.5 pahalı, benim düşünceme göre tekrar 3.5-4 arası bir fiyatı tam ideal fiyat üstünü vermek istemiyorum bu tamamen satıcı alıcı meselesi almazsan, almazlarsa illa ki düşer fiyat. Akakçenin fiyat analiz tahmin kısmında düşeceği gösteriliyor umarım düşer.
Uzun süre geçiren alıyor ya. İleride hastalık, dert çekeceğime şimdiden alırım bel sağlığıma dikkat ederim diyor. Görünüşte de güzel duruyor kafasıyla alıyor. Fakat gerçekten de çok pahalı koltuklar. Geçen gün baktım 7k. Yani bi' şaşırdım. Yatak parasına sandalye satıyorlar.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
https://www.hepsiburada.com/hawk-ga...ugu-p-HBCV0000318E39?magaza=Hawk Gaming Chair bu var bende memnunum bu arada artık fiyata bakmak mantıklı değil askeri ücretk 8k iken 4k dı şimdi 11k askeri ücret fiyatı 5k yani aslında bir fark yok fiyatında giriş seviyesi bir koltukta değil neredeyse her özelliği var abartı masaj falan istemiyorsan kolları falan iyi tek sorunu arka yastığı araya kaçıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sağlık için aldım herkesin keyfine kalmış tabi

Stayy

80+

tottiasd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
tolga
bel desteği çok araya kaçıyor ve sert olumsuz yönleri bunlar ama sert olması kolay defarmasyon u engeller diye düşünüyorum başka bir olumsuz yönü yok

Top Bottom