Neler Yeni

HAWK FAB V4 SİPARİŞ TESLİM SÜRESİ

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Bünyamin
Arkadaşlar HAWK'IN kendi sitesinden dün gece oyuncu koltuğu siparişi verdim sipariş takibinde 4-10 iş günü içerisinde sipariş kargoya verilecek yazıyor MNG kargo ile sizce elime ne zaman ulaşır ?

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Kanka gözün hep kapının önünde olsun adamlar kapının önüne getirip koyup zile basıp kaçıyorlar geldik yoktunuz diyorlar(!)

4-10 gün yazıyorsa 7 iş günü içerisinde gelir diye düşünüyorum yani 9 günü falan bulabilir

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka gözün hep kapının önünde olsun adamlar kapının önüne getirip koyup zile basıp kaçıyorlar geldik yoktunuz diyorlar(!)

4-10 gün yazıyorsa 7 iş günü içerisinde gelir diye düşünüyorum yani 9 günü falan bulabilir
kanka böyle bir şey olursa şikayet ederim ?

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
kanka böyle bir şey olursa şikayet ederim ?
Aldığın yere göre değişiyor diye biliyorum gerçekten öyle bir şey okumuştum bana da komik gelmişti, siparişin geldiğinde beni de bilgilendirirsen sevinirim ben de almayı düşünüyorum bir süre sonra

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığın yere göre değişiyor diye biliyorum gerçekten öyle bir şey okumuştum bana da komik gelmişti, siparişin geldiğinde beni de bilgilendirirsen sevinirim ben de almayı düşünüyorum bir süre sonra
Hocam bu Hawk cidden son zamanlarda baya bir ünlü oldu hemen hemen herkes X drive gibi ünlü bir markadan HAWK markasına geçiş yapıyor bu HAWK markası cidden oyuncu koltuğu markasında 1.Sıraya geçmeye doğru ilerliyor belkide şuan X drive markasından çok daha fazla satış yapıyor olabilir

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Ben de tam bilmiyorum ama diğer markalara göre daha ucuza kaliteli bir ürün olduğu için tercih edilme sebebi yüksek diye biliyorum

Top Bottom